Şampiyonluk için geldim

Sarı-Kırmızılı takımın yeni transferi, ayağının tozuyla GS TV'ye çıktı ve Türkçe 'Merhaba' dedi. 14.00'te resmi imzayı atacak Neill, "Tek hedefim şampiyonluk" açıklamasını yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2010 Güncelleme 19 Ocak 2010, 03:10
Şampiyonluk için geldim

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın İngiltere'nin Everton kulübünden transfer ettiği Lucas Neill dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Bir grup taraftar tarafından tezahüratlarla karşılanan Sarı-Kırmızılı futbolcu, "Buraya şampiyonluk yaşamak için geldim" ifadelerini kullandı. Daha sonra Galatasaray TV'ye çıkan başarılı oyuncu, sözlerine Türkçe 'Merhaba' diyerek başladı. Neill, "Neeskens Galatasaray'ı seçmemdeki en büyük etken. İnanılmaz iyi bir insan. Avustralya milli takımında futbolcuların en iyi arkadaşıydı" dedi. Avustralyalı yıldız, Türkçe'de öğrenmek istediği kelimeyi ise, "Şampiyon Galatasaray" olarak açıkladı.

CİMBOM'UN YENİ POPESCU'SU
Lucas Neill, takım arkadaşı Kewell için, "16-17 yıllık arkadaşım. Avustralya'nın yetiştirdiği en büyük yıldız" dedi. Galatasaray'da uzun yıllar forma giymek istediğini sözlerine ekleyen Neill, "Daha önce sağ bek oynadım. Ama Galatasaray'da stoperde oynayacağımı tahmin ediyorum. En büyük özelliklerimden biri geriden oyun kurmam ve pas yapmam" şeklinde konuştu. Kendisine kuş avcısı dendiğini söyleyen Neill, "G.Saray'ın 25 bin kişilik stadı var ama 75 bin kişilik ses çıkıyor." derken Souness'ın meşhur bayrak dikme olayını bildiğini söyledi. Avustralyalı, transferi için Haldun Üstünel'e de teşekkür etti.

POLAT: GOLCÜ BU HAFTA GELİYOR!
G.Saray Başkanı Adnan Polat, GSYİAD toplantısında golcü için müjde verdi! Polat "Baros'un iyileşmesi Mart sonunu bulacak. Bu, golcü transferini mecbur kıldı. Bu hafta içinde bir golcü alacağız" dedi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


YUVASINA DÖNEN FUTBOLCULAR

EN ÇOK PARAYI ONLAR KAZANIYOR

DÜNYANIN EN SEKSİ SPORCULARI

GALATASARAY'IN FOS TRANSFERLERİ

GALATASARAY'IN UNUTULMAZ FORMALARI