Tekke yolu kapalı

Bordo-Mavili kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada "Telefonlarımıza çıkmadı... Daha önce Euro olarak yapılan anlaşmayı yeni sözleşmede değiştirmek istedi" ifadeleri kullanıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2010 Güncelleme 20 Ocak 2010, 01:18
Tekke yolu kapalı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, Fatih Tekke transferinden vazgeçti. Resmi siteden yapılan açıklamada "Zenit'le görüşmeler umud doğurmuş, ancak bonservis için yeni seyahat planına rağmen dün (önceki gün) Fatih Tekke'ye ulaşılamamıştır. Bugün (dün) ise daha önce Euro olarak yapılan anlaşmanın yeni sözleşmede olamayacağı tavrıyla karşılaşılmıştır" denildi.

"BU TRANSER KAPANMIŞTIR"
Yönetim, "Zenit de Dubai kampı için Fatih'i çağırdı. Böylece yönetimimiz, daha fazla gündemi meşgul etmemesi için bu transferin dondurulmasını kararlaştırmıştır" ifadelerini kullanıldı. Bu arada Hayrettin Hacısalihoğlu ise "Transfer kapandı" dedi.

ALANZİNHO OMUZLARDA GEZİNDİ
Trabzonspor'un Brezilyalı yıldızı Alanzinho dün yapılan idmanda ceza alınca takım arkadaşları onu omuzlara aldı. Şenol Güneş'in "Havaya atın ama tutmayın" demesi gülüşmelere yol açarken antrenman neşeli bir şekilde bitti.

ŞENOL GÜNEŞ UYARILAR YAPTI
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş idmanda uyarılar yaptı. Adalesinde zedelenme olan Barış idmanı yarım bırakt

PROBLEMLİ DEĞİLİM
Trabzonspor'un başarılı yıldızı Engin Baytar sorunlu bir futbolcu olmadığını söyledi. Engin, "Adım çıkmış bir kere. Önceden atılmış iftiralar bu duruma yol açtı" dedi.

ÖZYAZICI'YA JEST
Trabzon'un 4 şampiyonluk yaşadığı dönemde teknik direktörlük yapan Ahmet Suat Özyazıcı'nın adı 24 Ocak Pazar günü yapılacak törenle Sahil 2 Sahası'na verilecek.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

İŞTE EN ÇOK KAZANAN TEKNİK DİREKTÖRLER

FUTBOLCULARIN NEREDE DOĞDUKLARINI BİLİYOR MUSUNUZ?

SPORUN EN 'SEKSİ' ANLARI İÇİN TIKLAYIN

SÜPER LİG'DEN TEPE TAKLA DÜŞEN FUTBOLCULAR