Tek çaremiz şampiyonluk

Son 7 resmi maçta galibiyet alamayan Beşiktaş'ta oyuncular duruma el koydu... Kötü gidişi kabul eden futbolcular taraftarlara söz verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2010 Güncelleme 20 Ocak 2010, 00:59
Tek çaremiz şampiyonluk

İÇİNDEKİLER

Son 7 resmi maçında galibiyet yüzü görmeyen Beşiktaş'ta oyuncular duruma el attı. Kaptanlar İbrahim Üzülmez ve İbrahim Torman'la birlikte basının önüne çıkan Nobre, Ernst ve Necip, taraftarlardan takıma sahip çıkmalarını isterken, "Artık tek çaremiz lig şampiyonluğu ve bunu da başaracak güçteyiz" dedi. İlk sözü alan isim olan Üzülmez, "Yakışmayacak sonuçlar aldık. Dersler çıkarıyoruz. Arkadaşlarım da geçen yılki inancı görüyorum. Şampiyon olacağız" dedi.

LİG KUPASINI BİZ KALDIRACAĞIZ
Asıl hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu belirten Toraman ise, "Şu an olumsuz bir hava olabilir, ama tecrübemizle bunun üstesinden geleceğiz" diye konuştu. Nobre, iki forvetle oynamayı her zaman tercih edeceğni belirterek, "Ama unutulmamalı ki bu sistemle geçen sezon iki kupa aldık. Dersimizi alıp, şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı. Performansından memnun olmadığını belirten Fink ise, "Lig kupasını kaldıracak olan bizleriz" dedi. Necip ise taraftarlardan destek istedi.

TARAFTAR DESTEK OLMALI!
Basın önüne çıkarak açıklama yapan Siyah- Beyazlı futbolculardan kaptan İbrahim Üzülmez, "Eski oyuncuların anılması doğru değil. Sezon bizimle devam edecek. Tribünler, bize destek olmalı" diye konuştu.

KARTAL GOL GOL... GOL...
Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Belediye ile karşılaşacak olan Beşiktaş, karşılaşma hazırlıklarını dün yoğun yağmur yağışı altında sürdürdü. Kaleci Rüştü maskeyle antrenmanda yer alırken, sakatlığı geçen İsmail de takımla birlikte çalıştı. Sakatlıkları süren Ferrari ve Hakan tesislerde tedavi olurken, kaleci Ramazan ise koşunun ardından antrenmanı bıraktı. Denizli'nin özellikle forvet oyuncularıyla tek tek ilgilendiği antrenmanda, Siyah-Beyazlılar kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışması yaptı.

DELGADO KARARI 1 HAFTA SONRA!
Beşiktaş'ta durumu belirsizliğini koruyan Delgado için son karar önümüzdeki hafta verilecek. Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin Arjantinli'yi önümüzdeki haftaya kadar antrenmanlarda deneyeceği ve son kararını vereceği ifade edildi.

BAŞKAN'DAN TAMPON LİSTE
Beşiktaş'ın 31 Ocak'taki kongresi öncesi adaylar, listelerini bugün divan başkanlığına sunacak. Pek çok isme söz veren Yıldırım Demirören'in şimdilik tampon liste vereceği öğrenildi. Demirören'in Orhan Saka için Haluk Ulusoy'dan veto yediği de iddia edildi.

AĞIR TOPLAR 'AKSU' DEDİ
Siyah-beyazlı camianın önde gelen isimlerinden olan Hikmet Çetin, kongerede Murat Aksu'yu desteklediğini açıkladı. Daha önce Süleyman Seba, Zafer Yıldırım, Turgay Ciner, Serdar Bilgili gibi isimler de Aksu'dan yana olduklarını açıklamışlardı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

İŞTE EN ÇOK KAZANAN TEKNİK DİREKTÖRLER

FUTBOLCULARIN NEREDE DOĞDUKLARINI BİLİYOR MUSUNUZ?

SPORUN EN 'SEKSİ' ANLARI İÇİN TIKLAYIN

SÜPER LİG'DEN TEPE TAKLA DÜŞEN FUTBOLCULAR