Golü kim atacak!

Defansa takviye yapan Cimbom'da şimdi de forvet sıkıntısı baş gösterdi. Keita'nın milli takımda olması Baros, Kewell ve Nonda'nın da sakatlığı nedeniyle Galatasaray, Gaziantep maçı öncesi forvetsiz kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ocak 2010 Güncelleme 21 Ocak 2010, 09:02
Golü kim atacak!

İÇİNDEKİLER

Sezonun ilk yarısı gol rekorları kıran ve sadece defansta sıkıntı çeken Cimbom'da herşey tersine dönüyor... Devre arası transferinde Lucas Neill'i kadrosuna katarak defansını güçlendiren Galatasaray'da şimdi de forvet sıkıntısı baş göstermeye başladı. Baros'un uzun süren sakatlığının ardından Kewell da sakatlanınca gözler Nonda'ya çevrilmişti. Ancak Nonda da dün topuğundaki ağrı nedeniyle takımdan ayrı çalışınca panik daha da arttı.

EMRE ÇOLAK OYNAYABİLİR
G.Saray'da gol bölgesine alternatif düşünülen isimlerden biri olan Keita'nın da milli takımda olması, golcü transferinin önemini bir kez daha ortaya çıkardı. Sıkıntıya giren Rijkaard'ın hafta sonundaki G.Antep maçında forvette Arda'ya görev vermesi bekleniyor. Caner'i sol kanatta, Elano'yu da Arda'nın yerine oynatması beklenen Rijkaard'ın Denizli Bld. maçında 2 gol atan Emre Çolak'dan da faydalanacağı tahmin ediliyor.

LUCAS BÜYÜK KAZANÇ
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, GS TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni transfer Neill'i değerlendiren Hollandalı hoca, "Lucas transferinden çok memnunum. Çok tecrübeli, zeki, çalışkan ve insan olarak da çok iyi biri. Takıma katkısı çok büyük olacaktır. Hem stoperde hem de beklerde oynayabilir" diye konuştu. Caner ve Barış'ın Denizli Belediye maçındaki performansını çok beğendiğini belirten Rijkaard, "Kewell ve Keita'nın yokluğunda çok önemli işler yaptılar" dedi.

RİJKAARD KARLI SAHAYI TERCİH ETTİ
G.Saray, karlı kaplı sahada Gaziantep maçının hazırlıklarını sürdürdü. Rijkaard, Neskeens'in 'Salonda çalışalım' teklifini 'G.Antep maçını da bu şartlarda oynayacağız' diyerek reddetti. Karda yapılan idmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

ASLAN İSTEDİ TARİH DEĞİŞTİ
UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Galatasaray'ın, Atleitco Madrid ile oynayacağı 2. tur rövanş maçının tarihi ve saati değiştirildi. Beşiktaş derbisi maçı nedeniyle tarih değişikliği talep eden Cimbom'un istediği oldu ve 23 Şubat Salı 19.00'da oynanacak maçı 25 Şubat Perşembe saat 20.00'ye alındı.

POLAT'A GÖNDERME!
G.Saray'ın efsane futbolcusu Hakan Şükür, başkanlık seçiminde oyunu Adnan Polat'a vermeyeceğini açıkladı. Şükür, "Son yapılanlar beni rahatsız etti. 1 oyum var ve onu kime vermeyeceğim belli" dedi.

NALGA, BERLİN'DE
Basketbolda 2 yıl men cezası alan G.Saray'lı Cemal Nalga, beklendiği gibi Avrupa'ya gitti. Nalga, Almanya'da lider olan Alba Berlin'le sezon sonuna kadar anlaşma yaptı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇELİ ÜNLÜLER

HANGİ FUTBOLCU KAÇ PARA KAZANIYOR

SPOR DÜNYASINDAN MUHTEŞEM KARELER

TRANSFER DEDİKODULARI


GALATASARAYLI ÜNLÜLER