Jo Galatasaray'da!

Giriş Tarihi 21 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 21 Ocak 2010, 23:59
Jo Galatasaray’da!

İÇİNDEKİLER

Jo İstanbul'da!

Galatasaray'ın Manchester City'den kiraladığı Jo, İstanbul'a geldi. Jo'yu taşıyan uçak şu sıralarda Atatürk Havalimanı'na indi.

HAVALİMANINDAN FOTOĞRAFLAR

Jo'yu havalimanında çok sayıda Galatasaray taraftarı ve bir basın ordusu karşıladı.

Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Jo ile birlikte İstanbul'a gelmedi ve yeni bir transfer için yurt dışında çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.


Galatasaray Spor Kulübü, Brezilyalı golcü Jo'nun Manchester City'den sezon sonuna kadar kiralandığını resmen duyurdu.


Kulüpten yapılan açıklama şöyle:
"Kulübümüz, İngiltere Premier League takımlarından Manchester City takımı oyuncusu, Brezilyalı Joao Alves De Assis Silva ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varılmıştır.

Joao Alves De Assis Silva'ya hoşgeldin diyor, Sarı Kırmızı forma altında üstün başarılar diliyoruz.

Kadro dışı bırakılmıştı
Everton, geçen sezonun ortasında Manchester City'den kiraladığı Jo'yu izinsiz olarak ülkesine gittiği için 1 Ocak 2010'da kadro dışı bıraktı. 2008 yılında CSKA Moskova'dan Manchester City'ye transfer olan Jo için İngiliz kulübü 24 milyon euro tutarında astronomik bir bonservis bedeli ödemişti.

Tevez'den formayı kapamadı
Sakatlığı nedeniyle 12 Aralık'tan beri forma giyemeyen Jo, Everton'da 26 maçta 5 gol kaydetti. Brezilya Milli Takımı'nda da görev alan Jo, sezon başında Manchester City'ye dönmüş ancak Tevez, Adebayor ve Santa Cruz gibi isimlerin yanında oynama şansı azaldığı için tekrar Everton'a kiralanmıştı.