Güneş de Tekke'ye öfkeli

Trabzonspor'da Fatih'in açıklamalarına bir tepki de Güneş'ten geldi: "Kulübün transferine karışan, başka işlere el atan bir oyuncuyu almayız. Camianın büyüklüğünü Fatih de bilecek."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ocak 2010 Güncelleme 22 Ocak 2010, 02:27
Güneş de Tekke’ye öfkeli

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor yönetimi hakkında ağır eleştirilerde bulunan Fatih Tekke'ye teknik direktör Şenol Güneş'ten de tepki geldi... Tecrübeli çalıştırıcı, "Takıma liderlik yapacak bir futbolcu transfer etmek istiyorduk. Fakat bugünkü görüntüde kulübümüze zarar verecek bir oyuncuyu asla almayız. Trabzonspor'un transferlerine karışan, başka işlere el atan bir futbolcuyu kadromuza katmayız" açıklamasını yaptı.

Ünal hakkındaki sözler üzdü
Fatih'in Trabzonspor camiasının önemini bilmek zorunda olduğunu söyleyen Şenol Güneş, "Başkanımızın açıklamalarının altına imzamı atıyorum. Özellikle Fatih'in Ünal hakkındaki sözleri beni çok üzdü" ifadesini kullandı. Tecrübeli hoca, takım olarak şu anda kapasitelerinin yüzde 60'ını sahaya yansıttıklarını da belirterek, "Ligin sonuna kadar bu yarışın içinde olacağız" şeklinde konuştu,

Takım bugün dönüyor
Antalya kampını tamamlayan Trabzonspor bugün şehre dönecek. Bordo- Mavililer, Sivasspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.

Çabuk ısındı!
Trabzonspor'un yeni transferi Teofilo Gutierrez idmanlardaki neşeli tavırlarıyla dikkat çekiyor. Kolombiyalı yıldızın en iyi anlaştığı isim ise Alanzinho.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


YAŞAYAN EFSANE FUTBOLCULAR!

EN GOLCÜ KALECİLER

TENİSÇİLERDEN SEKSİ POZLAR!

TRABZONSPOR'UN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ 18'İ

TRABZONSPOR'UN UNUTULMAZ FORMALARI