Perde açılıyor sahne liderin

Süper Lig'in perdesi 33 günlük aradan sonra F.Bahçe-Denizli maçıyla açılıyor. 20.00'de start alacak karşılaşmayı Bünyamin Gezer yönetecek. 2009-2010 sezonu 16 Mayıs'ta sona erecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ocak 2010 Güncelleme 22 Ocak 2010, 02:28
Perde açılıyor sahne liderin

İÇİNDEKİLER

Turkcell Süper Lig'de büyük bir heyecana sahne olması beklenen ikinci yarı başlıyor... 33 günlük aranın ardından Fenerbahçe-Denizlispor karşılaşmasıyla perdelerini açacak olan Süper Lig'de maraton 16 Mayıs'taki 34. hafta maçlarıyla sona erecek. Zirvede yer alan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Kayseri, Trabzon ve Bursa şampiyonluk için mücadele edecek.

Fener'de Alex&G.Gönül yok!

Ligde ilk yarıyı lider bitiren Fenerbahçe'nin bu akşam Denizlispor'la oynayacağı zorlu mücadele saat 20.00'de başlayacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Bünyamin Gezer'in yöneteceği maçı Lig TV naklen yayınlayacak. Sarı-Lacivertliler'de kart cezalısı kaptan Alex ve Gökhan Gönül bu akşam forma giyemeyecek.

114 gün kesintisiz heyecan
33 günlük aranın ardından start alacak Süper Lig'de heyecan 114 gün boyunca kesintisiz olarak sürecek. 16 Mayıs'taki 34. hafta maçlarının ardından futbol yeniden yaz tatiline girecek.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


YAŞAYAN EFSANE FUTBOLCULAR!

EN GOLCÜ KALECİLER

TENİSÇİLERDEN SEKSİ POZLAR!

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ FORMALARI

FENERBAHÇE'NİN FOS TRANSFERLERİ