Fener çökmez

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, Denizli maçı sonrası, "Kimi ekipler beraberlik golü yiyince dağılır, ama biz farkımızı gösterdik" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2010 Güncelleme 23 Ocak 2010, 02:25
Fener çökmez

İÇİNDEKİLER

HEMEN GOL YEMEMELİYDİK
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, 3- 1 kazandıkları Denizlispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, yedikleri beraberlik golünün ardından hemen toparlandıkları ve galibiyete ulaştıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Kimi takımlar beraberlik golünü yedikten sonra çökebilir, dağılabilir. Biz ise tam tersi hemen toparlanarak farkımızı gösterdik' dedi. Alman teknik adam, takımın kolay gol yemesine ise oldukça sinirlendiğini dile getirdi.

4 EKSİK OYUNCU DEZAVANTAJ
Karşılaşmaya sonradan giren isimlerin önemli katkı sağladığını vurgulayan Daum, "Maça iyi başladık, ikinci yarı baskımızı artırdık. İlk golü de hak ettik. Sahaya sonradan dahil olanların da yüksek performans sergilemesi bizim icin sevindirici" diye konuştu. Sivasspor maçında 4 oyuncunun birden cezalı duruma düşmesini dezavantaj olarak niteleyen Daum, "Bir-iki futbolcunun eksikliği normal, ama 4 isim fazla. Hafta içi değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

3 SEZON SONRA 3 PUAN
Sarı-lacivertliler ligde 3 sezon sonra ikinci yarıya 3 puanla başladı. F.Bahçe geçen sezon 2. yarının ilk maçında Trabzon ile 0-0, 2007- 08'de Büyükşehir'le 2-2, 2006-07'de Erciyes'le 1-1 berabere kalmıştı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRKİYE GOL KRALLARI VE GOL SAYILARI

SÜPER LİG'İN EN PAHALI FUTBOLCULARI

İŞTE DÜNYANIN EN İYİ KALECİLERİ

FENERBAHÇELİ ÜNLÜLER