Gürcan Bilgiç: Müthiş arzu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2010 Güncelleme 23 Ocak 2010, 02:26

İÇİNDEKİLER

* Fenerbahçe'yi Denizlispor maçında nasıl buldunuz?
Hava ve saha şartları nedeniyle iki takımın da mücadelesini alkışlamak lazım. Fenerbahçe, maç sonunda elde ettiği skoru aslında ilk yarıda da yakalayabilirdi. Ama beceriksiz forveti (Güiza) iş başındaydı. Fenerbahçe için dünkü maçın en önemli mesajı tüm takımın iyi veya kötü diye ayrılması bir yana taşıdığı kazanma arzusu ve isteğiydi. Nitekim skoru almak için son dakikalara kadar müthiş mücadele ettiler.

* 4 oyuncu cezalı duruma düştü. Sarı kartları nasıl değerlendiriyorsunuz?
Oyuncuların cezalı duruma düştükleri pozisyonlara bakınca çok gereksiz gibi geliyor. Özellikle Lugano'nunki. Ama bu sert hareketlerden sonra Denizli takımının Fenerbahçe kalesine gelmeye çekindiğini, forvetlerin korktuğunu ve maçı kazandıran baskının da bu şartlarda yaratıldığını eklemek lazım.

* Alex'siz Fenerbahçe aksıyor mu?
Böylesine ağır bir sahada Alex'in ne kadar ön plana çıkacağı da tartışılır. Ama girilen pozisyonlara baktığınızda Alex, bunlardan birini gol yapar ve bir penaltı alırdı. Fenerbahçe teknik heyeti Alex'in yokluğundan ziyade Güiza'nın varlığını tartışmalı. Fenerbahçe'nin önce doğru santrforla oynaması, sonra eksikleri tartışması gerekiyor.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


TÜRKİYE GOL KRALLARI VE GOL SAYILARI

SÜPER LİG'İN EN PAHALI FUTBOLCULARI

İŞTE DÜNYANIN EN İYİ KALECİLERİ

FENERBAHÇELİ ÜNLÜLER