En kritik pazar

Sarı-Kırmızılı yönetim, Gaziantep maçından sonra transfer toplantısı yapacak. Ya sakat Kewell'ın sözleşmesi dondurulacak ya da Nonda'nın sözleşmesi tek taraflı feshedilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2010 Güncelleme 24 Ocak 2010, 02:05
En kritik pazar

İÇİNDEKİLER

Tottenham'da forma giyen Giovani Dos Santos'u sezon sonuna kadar kiralamak için İngiliz kulübüyle her konuda anlaşma sağlayan Galatasaray yönetimi transferi bitirmek için yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışıyor. Daha önce Nonda'nın sözleşmesinin feshi için uğraşan Sarı-Kırmızılılar, Kewell'ın sürpriz sakatlığı sonrası strateji değiştirdi. Yönetim bu akşamki Gaziantepspor maçından sonra Futbol A.Ş. binasında transfer için toplanarak son kararını verecek.

Nonda gitmeye daha yakın
Yönetimin önünde iki seçenek bulunuyor. İlk seçenek, sezon sonuna kadar olan alacaklarını ödeyip Nonda'yı serbest bırakmak, ikincisi ise sahalara dönüşü en az 2 ay sürecek olan Kewell'ın sözleşmesini dondurmak. Yönetimin Nonda'ya 750 bin Euro'luk alacağını ödemeye hazır olduğu fakat Kewell konusunda fikir ayrılığına düşüldüğü öğrenildi. Bu nedenle Nonda'nın gönderilmesi daha büyük bir ihtimal olarak gösteriliyor.

Sadece 25 maç oynayıp gitti!
Yönetimin sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği Tobias Linderoth 2.5 yılda Sarı-Kırmızılı formayı sadece 25 maçta giyebildi. Büyük umutlarla transfer edilen İsveçli yıldız büyük sakatlık problemleri yaşadı.

GALATASARAY
LEO FRANCO UĞUR EMRE GÜNGÖR SERVET HAKAN BALTA MUSTAFA SARP BARIŞ ELANO ARDA CANER NONDA TD: FRANK RIJKAARD

GAZİANTEPSPOR
MAHMUT SERDAR KURTULUŞ JULIO CESAR DEUMI IVAN DE SOUZA ZURITA MEHMET YOZGATLI OLCAN AHMET ARI ERMAN DA SILVA TD: COUCEIRO

STAT: ALİ SAMİ YEN
SAAT: 19.00
YAYIN: LİG TV
HAKEM: AYTEKİN DURMAZ


SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


YAŞAYAN EFSANE FUTBOLCULAR!

EN GOLCÜ KALECİLER

TENİSÇİLERDEN SEKSİ POZLAR!

SÜPER LİG'İN EN PAHALI FUTBOLCULARI

GALATASARAYLI ÜNLÜLER