İngiliz gazeteleri manşetten verdi

Daily Mirror, "F.Bahçe 1 milyon sterlin verirse Norveçli sol kanat oyuncusunun adresi Türkiye olabilir" diye yazdı

Giriş Tarihi 24 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 24 Ocak 2010, 10:45
İngiliz gazeteleri manşetten verdi

İÇİNDEKİLER

Daily Mirror, "F.Bahçe 1 milyon sterlin verirse Norveçli sol kanat oyuncusunun adresi Türkiye olabilir" diye yazdı İngiltere'nin ünlü gazetesi Daily Mirror, F.Bahçe'nin, Morten Gamst Pedersen'in peşinde olduğunu yazdı.

Premier Lig'de Blackburn Rovers forması giyen 29 yaşındaki Norveçli sol kanat oyuncusunun sözleşmesinin sezon sonunda bittiği ve ara transferde F.Bahçe'ye imza atabileceği iddia edildi. 2004'ten beri Blackburn Rovers forması giyen Pedersen'in, "Bir milyon sterline imza atarım" dediği de haberde yer buldu. Pedersen bu sezon 17 maçta şans buldu, 2 gole imza attı.

Tromsö'de oynamıştı
Blackburn Rovers, sözleşmesi 6 ay sonra bitecek Pedersen'i elden çıkarıp para kazanmak istiyor. F.Bahçe'nin Norveçli oyuncu için 500 bin euro bonservis bedeli vermeye hazır olduğu da iddia ediliyor. Tugay Kerimoğlu'nun eski takım arkadaşı Pedersen, G.Saray'a şok yaşatan Tromsö takımının da formasını giymişti. Tugay Kerimoğlu'nun bu oyuncu için iyi referans verdiği belirtiliyor.

G.Saray paniği
G.Saray'ın Neill ve Jo ile güçlenmesi F.Bahçe'yi harekete geçirdi. Yönetimin sol açık ve stoper almak için çalışmalarını hızlandırdığı iddia edildi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

YAŞAYAN EFSANE FUTBOLCULAR!

EN GOLCÜ KALECİLER

TENİSÇİLERDEN SEKSİ POZLAR!

SÜPER LİG'İN EN PAHALI FUTBOLCULARI