Henüz işin başındayız

Trabzon Teknik Direktörü Şenol Güneş futbol adına güzel şeyler yaptıklarını ifade ederek, "Eksikliklerimizi gidermek için her maç bir hazırlık sayılır" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2010 Güncelleme 25 Ocak 2010, 01:35
Henüz işin başındayız

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor karşısında futbol adına güzel şeyler yaptıklarını söyledi. Tecrübeli hoca, "Bu sene her maç bizim için bir hazırlık karşılaşması olacak. O dönemi dalgalanma geçirmeden yapmamız gerekiyor. Sivasspor karşısında olumlu şeyler gördük. Bu da beni gelecek adına çok sevindirdi" diye konuştu.

Gutierrez çok yetenekli
Henüz daha yolun başında olduklarını dile getiren Şenol Güneş, "Yeni transferimiz Gutierrez'i birden bire oyuna sokmak istemedik. Bugünkü hava koşulları onun için pek uygun değildi. Çok yetenekli bir oyuncu. Trabzonspor'un başarısına büyük katkı sağlayacak. Taraftarlarımızın oyuncularımıza sahip çıkmasını istiyorum. Bu oyuncular başarıyı getirecek" dedi.

Umut iyi başladı
Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Umut Bulut attığı 2 golle bu sezon 6. golüne ulaştı. Umut en az 3 gol de kaçırırken çalışkanlığıyla büyük alkış aldı.

Özyazıcı Stadı törenle açıldı
Trabzon'da bir süre önce biten ve efsanevi teknik direktör Ahmet Suat Özyazıcı'nın adı verilen stat açıldı. Törene Devlet Bakanı Faruk Özak ile Uluslararası Spor Organizasyonları Başkoordinatörü Mehmet Atalay ve Trabzon Başkanı Sadri Şener de katıldı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


TÜRKİYE'NİN GOL KRALLARI

DÜNYANIN EN İYİ KALECİLERİ

DÜNYANIN EN SEKSİ SPORCULARI

AVRUPA'YI FETHEDEN BREZİLYALILAR

SÜPER LİG'İN EN PAHALI FUTBOLCULARI

TRABZONSPORLU ÜNLÜLER!