Kartal'da efsaneler dönüyor

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden olan Metin-Ali-Feyyaz üçlüsünün Ali Gültiken'i Murat Aksu seçimi kazandığı taktirde sportif direktör olacak ve tam yetkiyle donatılacak. Yıldırım Demirören ise Metin Tekin'le el sıkıştı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2010 Güncelleme 25 Ocak 2010, 01:36
Kartal’da efsaneler dönüyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş tarihine adını altın harflerle yazdıran ve taraftarların unutulmazları arasına giren Metin-Ali-Feyyaz üçlüsünden Ali Gültiken ve Metin Tekin'den biri yuvaya dönmek üzere. Siyah-Beyazlılar'ın önümüzdeki hafta sonu yapılacak kongresinde başkan adaylarından Murat Aksu seçimi kazandığı taktirde Ali Gültiken'i sportif direktör olarak tam yetkiyle göreve getirecek. Yıldırım Demirören ise Metin Tekin'le her konuda el sıkıştı.

Bizim için onur olur
Başkan adaylarının sportif direktör olarak kafalarındaki isimlerle bire bir görüştükleri ve olumlu yanıt aldıkları kaydedildi. Her iki ismin de, Aksu ve Demirören'e kendilerini düşündükleri için teşekkür ettikleri kaydedilerek, "Beşiktaş'ın başarısı için çalışmak bizim için en büyük onurlardan biridir. Camiayı eski günlere döndürmek için elimizden geleni yaparız" dedikleri belirtildi.

Bütün sorumluluk bizim!
Beşiktaş'ın Brezilyalı golcü oyuncusu Bobo, kinci yarının kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, "Takımdaki kötü gidişin sorumlusu biz oyuncularız. Nasıl geçen sene şampiyon olduysak, bu sene de bu kötü gidişata 'Dur' diyecek bizleriz. Sorumluluğumuzu biliyoruz" dedi.

Demirören son rötuşları yaptı
Beşiktaş'ın 31 Ocak'taki kongresi için listesinin son halini çarşamba günü verecek Başkan Yıldırım Demirören son rötuşları yaptı. Muhtemel liste: Mete Düren, Serdar Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu, Fahrettin Curoğlu, Doğan Küçükemre, Alaatin Aykaç, Orhan Saka, Engin Baltacı, Sinan Vardar, Kıvanç Oktay, Erdoğan Toprak, Enver Yücel, Kenan Öner, Bülent Deriş, Hakan Aksoy, Aziz Çankırı, Ahmet Akpınar, Serhat Soysal.

Maske sorun değil
Siyah-beyazlılar'da maskeyle oynayacak Rüştü Reçber, "Asıl önemli olan sahada olmam" dedi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


TÜRKİYE'NİN GOL KRALLARI

DÜNYANIN EN İYİ KALECİLERİ

DÜNYANIN EN SEKSİ SPORCULARI

AVRUPA'YI FETHEDEN BREZİLYALILAR

BEŞİKTAŞLI ÜNLÜLER