Otoriteler ne dedi?

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2010 Güncelleme 26 Ocak 2010, 01:19

İÇİNDEKİLER

FENERBAHÇE
Rıdvan DİLMEN (MİLLİYET): Fenerbahçe, gdip gelen maçı oyunun son bölümündeki müthiş arzusu ve baskısıyla kazanmasını bildi. Ancak, Sarı-Lacivertliler'e atletik bir stoper alınması şart.
Ahmet ÇAKAR (SABAH): Bilica ve Lugano tartışmasız Fenerbahçe'nin yumuşak karnıdır. Arkalarına atılan toplarda aciz kalıyorlar. Carlos ve Kazım'ın gitmesi ise olumlu yansımış.
Alaattin METİN (AKŞAM): Alex'in olmadığı bir yerde Özer niye 58 dakika kulübede oturtulur. Sahaya girdi ve maçın şeklini değiştirdi. Gökhan Ünal da bu takımda banko oynar.

GALATASARAY
Hakan ÜNSAL (HÜRRİYET): Rijkaard, rakip 10 kişi kaldıktan sonra Jo'yu oyuna alarak çift forvete dönme cesaretini gösteremedi. Elano- Jo değişikliği bence doğru karardı ve karşılığı da bulunan golle geldi.
Aziz ÜSTEL (STAR):
Maçın en iyisi Caner'di. Neill ve Jo da takıma güç katmışlar. Neill, zaman zaman Popescu'yu anımsattı. Bu havada 3 puan kazanmış olmak oldukça sevindirici. Hakan ŞÜKÜR (FANATİK): Neill, ilk yarının sonlarına doğru bir pozisyonda rakibini tuttu, çekti. Biri, daha dikkatlı olmasını söylemeli. Jo, oynamayı değil, oynatmayı da seven bir isim.

TRABZONSPOR
Serdar BALİ (STAR): Trabzonspor ileri uç oyuncuları girdiği gol pozisyonlarını cömertçe harcarsa daha çok Fatih Tekke baskısı yerler. Güneş'in en büyük sıkıntısı ise savunma hattı olarak duruyor.
Cemal ERSEN (MİLLİYET): Şenol Güneş'in gelişiyle yaşanan değişim rüzgarı kendisini gösteriyor. Özellikle Alanzinho takımın en etikili ismiydi. Teo'nun da kumaşı son derece iyi.
Ahmet AĞAOĞLU (HÜRRİYET): Teofilo ve Sezer'in de takıma katılmalarıyla Trabzonspor'un istikrarlı çıkışı devam edeceğe benziyor. Bordo-Mavililer, şampiyonluk yarışını bırakmaz.

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ


DÜNYA BU TRANSFERLERİ KONUŞUYOR


DÜNYANIN EN İLGİNÇ STADYUMLARI


SÜPER LİG'İN EN PAHALI FUTBOLCULARI

GALATASARAYLI ÜNLÜLER