Santos imzaya yakın

Ada'nın önde gelen gazetesi, "Galatasaray Tottenham'dan kiralık olarak Dos Santos'la anlaşmanın eşiğine geldi" derken bu transferin en geç 2 gün içinde mutlaka gerçekleşeceğini okurlarına duyurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2010 Güncelleme 26 Ocak 2010, 02:22
Santos imzaya yakın

İÇİNDEKİLER

Çalışmalarda sona gelindi
Galatasaray'ın İngiltere Premier Ligi takımlarından Tottenham'da forma giyen Giovanni dos Santos'u renklerine bağlamak üzere olduğu bildirildi. İngiliz Times gazetesi dünkü sayısında Sarı-Kırmızılı takımın Meksikalı forvet oyuncusunu transfer etmek için çalışmaların sonuna geldiğini ve anlaşmaya varmak üzere olduğunu yazdı. Gazete, "G.Saray birkaç gündür bu oyuncu için pazarlıklarını sürdürüyor. Özellikle Rijkaard bu transferi çok istiyor" ifadesini kullandı.

Dos Santos da çok istiyor
Times gazetesi, "Galatasaray Tottenham'dan kiralık olarak Santos'la anlaşmanın eşiğine geldi" görüşünü bildirirken 20 yaşındaki futbolcunun 2008 yılında Barcelona'dan Tottenham'a transfer olduğu ve geçen sezonun ikinci yarısında Ipswich Town'a kiralandığını hatırlattı. Gazete, "Galatasaray ara transferde Lucas Neill ve Jo'yu da renklerine bağlayarak iyice güçlendi. Şimdi sırada Dos Santos var. Meksikalı oyuncu Galatasaray'ın kendisini istediğini biliyor ve o da İstanbul'a gitmek istiyor. Bu transfer son anda bir aksilik çıkmadığı takdirde en kısa sürede sonuçlanacak" görüşlerine yer verdi.

Polat Kewell'ı işaret etti
G.Saray Başkanı Adnan Polat GS TV'ye yaptığı açıklamada gönderilecek oyuncunun Kewell olacağını ima etti. Polat, "Kewell operasyon geçirirse Nisan ayının sonuna kadar ondan yararlanamayacağız. Dolayısıyla Kewell iyileşirse ancak 4-5 maç oynar. Böylece Avrupa Kupaları'nda bir Nonda'ya kalacağız. Bu da bizi zorlayacak" diye konuştu.

Şimdi de Elano şoku
Cimbom'un Brezilyalı oyuncusu Elano'da böbrek taşı tespit edildi. Tedavisine hemen başlanan yıldız futbolcunun oynamasında şimdilik bir sakınca bulunmuyor. Bu arada Gaziantepspor maçında sakatlanan Barış, Nonda, Hakan Balta ve Caner'in tedavileri sürüyor.

Sabrın sonu Caner Erkin

Ligin ilk yarısında daha çok defansa yönelik olarak oynayan Caner Erkin son haftalardaki performansıyla ilk devredeki kötü görüntüsünü unutturdu. Her geçen gün kendini daha da geliştiren Sarı-Kırmızılı oyuncu Gaziantepspor karşısında da sahanın en iyisi olurken alkışlandı. Rijkaard'ın Caner'den çok memnun olduğu öğrenildi.

Servet'le sanki 40 yıldır birlikteyiz
G.Saray'ın yeni transferi Lucas Neill, Servet Çetin'i göklere çıkardı. Avustralyalı oyuncu, "Henüz ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giymeme rağmen arkadaşlarımla iyi anlaştım. Özellikle Servet'le uyumumuz beni mutlu etti. Onunla sanki 40 yıldır aynı takımda oynuyorum. Bu da takım için büyük kazanç" dedi.

Ribery'ye G.Saray sorgusu
G.Saray'dan olaylı şekilde Marsilya'ya transfer olan Frank Ribery'ye şok!... Fransız polisi, transferinde usulsüzlük yapan Ribery ve menajeri Bruno hakkında açılan dava nedeniyle dün Ribery'yi aracından indirip polis merkezine götürdü. Fransız oyuncu burada 3 saat süren bir sorguya tabi tutuldu.

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ


DÜNYA BU TRANSFERLERİ KONUŞUYOR


DÜNYANIN EN İLGİNÇ STADYUMLARI


SÜPER LİG'İN EN PAHALI FUTBOLCULARI

GALATASARAYLI ÜNLÜLER