Yolun tam yarısındayız

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Oyuncularıma özgüven kazandırmaya çalışıyorum. Hedefimiz lige ortak olup kupayı almak" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2010 Güncelleme 26 Ocak 2010, 01:17
Yolun tam yarısındayız

İÇİNDEKİLER

Şenol Güneş, takımı hakkında umutlu konuştu. Trabzonspor Teknik Direktörü, "Şimdi yolun tam yarısındayız. Futbolcularıma özgüven kazandırmaya çalışıyorum. Kupada Orduspor'la sahamızda oynayacağız. Ardından Diyarbakır ve Manisa maçları var. Lige ortak olup kupayı kazanmak istiyoruz" dedi. Serkan'dan da övgüyle bahseden Güneş, "Her maçta çok iyi oynuyor. Kendisinden gurur duyuyorum" dedi.

2010 Umut'a yaradı
Sivasspor' a 2 gol atan Umut Bulut 2010 yılına iyi bir başlangıç yaptı. Ligin ilk yarısında 17 resmi maçta 4 gol kaydeden Bordo-Mavili oyuncu yeni yılda 2 kupa, 1 lig olmak üzere 3 resmi maçta 6 gol attı. Umut, Denizli Belediyespor'a 3, Ankaragücü'ne 1, Sivasspor'a da 2 gol kaydetti

Şener:Stres altındayım!
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener mesuliyet taşıdığı için her maçı stres altında izlediğini söyledi. Başkan Şener, "Nasıl sahada futbolculara baskı var bana da var. Yenilince strese giriyoruz ama sonuç iyi olunca rahatlıyoruz" ifadesini kullandı.

Song dönüşe geçti
Trabzon'un yıldızı Song, Afrika Kupası'nda yarı finali göremedi. Dün gece Mısır'a 3-1 yenilen Kamerun kupadan elenince Song'a Trabzon yolu gözüktü.

Teofilo ilk kez karla tanıştı
Trabzonspor Orduspor'la oynayacağı kupa maçının hazırlıklarına başladı. Bordo-Mavili takımın yeni transferi Teofilo hayatındaki ilk karı dün gördü. Antrenman sahasında başlayan karı büyük bir şaşkınlıkla izleyen Kolombiyalı, "Çok mutluyum" dedi.

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ


DÜNYA BU TRANSFERLERİ KONUŞUYOR


DÜNYANIN EN İLGİNÇ STADYUMLARI


SÜPER LİG'İN EN PAHALI FUTBOLCULARI

TRABZONSPORLU ÜNLÜLER!