"Fenerbahçe yıllardır izliyor"

Fenerbahçe’nin yeni transfer edeceği futbolcunun kim olduğu tam bir muamma... Son olarak ortaya atılan iddia ise kafaları karıştıracak cinsten.

Giriş Tarihi 27 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 27 Ocak 2010, 12:46
Fenerbahçe yıllardır izliyor

İÇİNDEKİLER

Brezilya'nın en iyi genç oyuncusu olarak kabul edilen ve 'Yeni Kaka' olarak lanse edilen Giuliano'nun Sarı-Lacivertli takım tarafından bir süredir izlendiği, Brezilya'ya giden Aykut Kocaman'ın, bu ülkede Madson, Wellington Paulitsa ve Dentinho ile birlikte Giuliano'yu da izlediği iddia edildi.

EN PAHALI LİGLER

1990 doğumlu oyuncunun Rus menajeri Biser Mehandzhsky, CSKA Moskova ve Rubin Kazan'ın da istediği futbolcu için Rusya'da yayımlanan Sport FM'e konuştu. Moskova'da 93,2 frekansından yayım yapan radyonun yayınında Mehandzhsky, CSKA ve Rubin ile Giuliano için görüşmelerin sürdüğünü fakat F.Bahçe'nin de genç futbolcu için çalışmalar yaptığını bildirdi. Giuliano'nun özellikle Türkiye Ligi hakkında, bilgi topladığını ve özellikle hava şartlarının Brezilya'ya daha yakın olduğu için bu ligde oynamaya kendini daha yakın hissettiğini belirtti.

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

DÜNYA BU TRANSFERLERİ KONUŞUYOR

Mehandzhsky, F.Bahçe'den şimdiye kadar resmi bir teklif almadıklarını ama Giuliano'nun Dünya Gençler Şampiyonasından beri Sarı-Lacivertli ekibin gündeminde olduğunu duyduğunu belirtti. Mehandzhsky, Giuliano için Internacional'a da birçok teklif gittiğini ama Brezilya ekibinin hiçbirisinden memnun kalmadığı için genç yıldızını satmaya yanaşmadığını iddia etti.

TAKVİM.COM.TR ÖZEL HABER

YIL YIL TÜRKİYE GOL KRALLARI

SÜPER LİG'İN EN DEĞERLİ FUTBOLCULARI