1 transfer daha yapabiliriz

Rijkaard, "Santos bize güç katacak. Eğer işimize yarayacak bir futbolcu daha bulursak alabiliriz Kimi göndereceğimiz zor bir karar olacak" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2010 Güncelleme 28 Ocak 2010, 08:47
1 transfer daha yapabiliriz

İÇİNDEKİLER

ÜSTÜNEL ÇOK ÇALIŞIYOR
GALATASARAY Teknik Direktörü Frank Rijkaard, kupada çeyrek finale yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Transfer hakkındaki soruları da yanıtlayan Hollandalı hoca, "Dos Santos genç ve iyi bir futbolcu. Bize güç katacaktır" dedi. Bir transfer daha yapabileceklerini söyleyen Rijkaard, "Haldun Üstünel bu konuda çok çalışıyor. Sürpriz sakatlıklar transfer ihtiyacı doğurdu" diye konuştu.

BİR İKİ GÜNDE BELLİ OLUR
TAKIMDAN gönderecekleri isme henüz karar vermediklerini de belirten Rijkaard, "Zor bir karar vereceğiz. Yönetimle oturup konuştuktan sonra bir iki gün içinde ismi belirleyeceğiz. Sonuçta yabancı sınırı var. Ama bence 6+2 yeterli. Çünkü Türk futbolculara da şans vermek gerekiyor" dedi.

Yine kötü zemin, yine sakatlık

HAFTA sonu Ali Sami Yen'de buzlu zeminde oynayan Galatasaray bu kez de çamurlu sahada mücadele etti. 19 Mayıs Stadı'nın zemini adeta patates tarlasını andırıyordu. Pazar günü 3 futbolcusunu kötü zemine kurban veren Galatasaray'da dün de Serkan Kurtuluş sakatlandı. Sağ bileğinden sakatlanan Serkan'ın durumu bugün belli olacak.

G.Saray mı! Seve seve...
PARİS St. Germain'in başarılı golcüsü Mevlüt Erdinç, Fransız basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sezon başında F.Bahçe'den aldığı teklifi reddettiğini ifade eden milli futbolcu, "Ancak G.Saray beni isterse seve seve giderim" diyerek adeta Cimbom'a çağrı yaptı.

Kaptan Arda yedek Emre Çolak 11'de!
G.SARAY sakat ve eksiklerin çokluğu nedeniyle dün gece ideal kadrosunda yer alan 10 asından yoksun mücadele etti. Sakatlıkları devam eden Franco, Neill, Baros, Kewell, Sabri, Elano, Aydın, Gökhan Zan, H.Balta ve Afrika Kupası'nda bulunan Keita'dan yoksun oynayan Cimbom'da Rijkaard, kaptan Arda'yı da yedek soyundurdu. Genç Emre Çolak ise 11'de yer aldı.

ELDE PATLAYAN TRANSFERLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇELİ ÜNLÜLER İÇİN TIKLAYINIZ


GALATASARAYLI ÜNLÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞLI ÜNLÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

TRABZONSPORLU ÜNLÜLER İÇİN TIKLAYINIZ