Erman Toroğlu: Yıldırım çaktı

Lig TV'deki görevine son verilen ünlü yorumcu Erman Toroğlu, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım istediği için böyle bir karar alındığını iddia etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2010 Güncelleme 28 Ocak 2010, 03:23
Erman Toroğlu: Yıldırım çaktı

İÇİNDEKİLER

ERTAN ÖZERDEM'LE GÖRÜŞTÜ
Sürpriz bir kararla Lig TV'yle yolları ayrılan ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Digiturk yönetiminin aldığı karar hakkında ilk kez konuştu. Gelinen noktada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın büyük payı olduğunu söyleyen Toroğlu, "İhaleye iki gün kala Ertan Özerdem'in 'Digiturk Genel Müdürü) odasına Aziz Yıldırım ve Göksel Gümüşdağ (İst. BŞB. Başkanı) girdi. Burada benim durumum konuşuldu" dedi.

ERMAN'I GÖNDERMEK LAZIM
Toroğlu bu görüşmede Yıldırım'ın Özerdem'e, "Yıllardır söz verdiğiniz halde Toroğlu'nun işine neden son vermediniz" dediğini ifade etti. Ünlü yorumcuya göre bu konuşmayı kamuoyuna duyuran kişi de Göksel Gümüşdağ... Toroğlu ayrıca, Yıldırım'ın ihale için kendisini tebrik eden ve "Çok güzel ihale oldu" diyen bir kulüp başkanına, "Daha işimiz bitmedi. Bu Erman Toroğlu'nu yollamamız gerekiyor" yanıtını verdiğini söyledi.

AZİZ YILDIRIM HALA SESSİZ!
Erman Toroğlu'nun şok edici iddiaları sonrasında tüm gözler Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a çevrildi. Fakat Yıldırım dün konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Olayın kahramanlarından olduğu öne sürülen Göksel Gümüşdağ da kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı.



BAŞ AĞRITACAK FUTBOLUCULAR

EN PAHALI LİGLER

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ