Şimdi nöbet zamanı

Sarı-Lacivertli ekipte Güiza'nın sakatlığının uzun sürme ihtimalinin belirmesi Daum'u sıkıntıya soktu. 2 gündür idman yapmayan Güiza'nın yerine, Sivasspor maçında "Nöbetçi golcü" Semih ile Gökhan Ünal forma giyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2010 Güncelleme 28 Ocak 2010, 03:19
Şimdi nöbet zamanı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de forvette yine revizyon var... Güiza'nın 2 gündür sakatlığı nedeniyle idmanlara çıkmaması üzerine Teknik Direktör Daum'un Sivasspor'a karşı Semih'le birlikte Gökhan Ünal'a yer vereceği öğrenildi. Sol ayak topuğunda oluşan ödem nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan İspanyol oyuncunun sezonu kapatma tehlikesi bile bulunuyor. Çift kalede birlikte yer alan Semih ve Gökhan bu hafta çift forvet oynayacak.

Semih 3.5 aydır sustu
En son golünü 18 Ekim 2009'da 2-1 mağlup oldukları Gaziantepspor maçında atan F.Bahçe'nin nöbetçi golcüsü Semih o tarihten sonra fileleri havalandırma başarısını bir türlü gösteremedi. 3.5 aydır gol sevinci yaşayamayan Sarı-Lacivertli futbolcu son golünü kafa ile attıktan sonra duraklama dönemine girdi. Milli Takım'ın birinci forveti olan Semih Şentürk, "Suskunluğumu bu hafta bozacağım" ifadesini kullandı.

Gökhan Gönül korkuttu
F.Bahçe' nin dünkü idmanında yapılan çift kalede Gökhan Gönül sakatlık geçirdi. Bir pozisyonda ikili mücadelede yerde kalan Gökhan sahada bir süre tedavi olduktan sonra maça devam etti. Deivid yine takımdan ayrı olarak çalışırken Daum zaman zaman uyarılar yaptı.

Kazım bu kez de taraftara salladı
F.Bahçe'nin Toulouse takımına kiralık olarak verdiği Kazım 20 Minutes gazetesine çarpıcı açıklamalar yaptı. Kazım, "Türkiye'de taraftar önemli maçlara büyük ilgi gösterir ama küçük maçlara gitmez. Örneğin Denizlispor ile oynadığımız maçta stat neredeyse boştu. O nedenle Türkiye'deki taraftarları büyük maçlara göre değerlendirmeyin" dedi.

Eksikler sorun değil
Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Selçuk, Sivasspor maçındaki eksikliklerin takımı etkilemeyeceğini söyledi. Selçuk, "Forma giyenler cezalıları asla aratmaz" dedi.

BAŞ AĞRITACAK FUTBOLUCULAR

EN PAHALI LİGLER

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ