Tarlaya ektim puan

Sahaya eksik bir kadroyla çıkan Cimbom sadece mücadele etti... Tek bir pozisyona girmeden B Grubu'nu lider tamamlayıp son 8'e kaldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2010 Güncelleme 28 Ocak 2010, 03:25
Tarlaya ektim puan

İÇİNDEKİLER

ZİRAAT Türkiye Kupası B Grubu'ndaki 3 maçını da kazanan Galatasaray, Başkent'teki son karşılaşmada Ankaragücü ile 0-0 berabere kalarak çeyrek finale yükseldi. Sahaya bir çok as futbolcusundan yoksun çıkan Cimbom, 19 Mayıs Stadı'nın bozuk zeminin de etkisiyle istediği futbolu oynayamadı. Pozisyonsuz ilk yarı golsüz sona erdi.

A.Gücü 3. oldu
İKİNCİ yarıya etkili başlayan A.Gücü, İlhan'la pozisyonu harcadı. G.Saray ise girdiği tek pozisyonda Mustafa ile 87. dakikada gole yaklaştı. Fakat Senecky başarılı olunca maç 0- 0 sona erdi. G . S a r a y böylece grubu lider bitirdi. A.Gücü ise 3. olabildi.

Kuralar bugün çekiliyor
Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün kura heyecanı yaşanacak. Çeyrek finale katılacak 8 takımın katılacağı kura çekimi bugün saat 11.00'de Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek. Kura çekiminde seri başı uygulaması olmayacak. Çeyrek final ilk maçları 3 Şubat, rövanşları ise 10 Şubat'ta oynanacak.


BAŞ AĞRITACAK FUTBOLUCULAR

EN PAHALI LİGLER

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ