Haldun el mübarek

M.City'nin petrol zengini sahibi Khaldoon El Mubarek'le bile kanka olmayı başaran Üstünel, 7 ayda Rijkaard Keita, Elano, Neill, Jo ve Santos gibi müthiş isimleri G.Saray'a getirip kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2010 Güncelleme 29 Ocak 2010, 00:46
Haldun el mübarek

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da artık herkesin dilinde tek bir isim var... Bu isim ne Arda, ne Elano ne de bir başkası... O isim, adı transfer sihirbazına çıkan Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel. 7 aylık bir dönemde dünya çapında tam 6 ismi Sarı-Kırmızılı takıma kazandıraran Üstünel kulüp tarihine geçmeyi şimdiden başardı. Sezon başında dünyanın en önemli teknik direktörlerinden Frank Rijkaard'ı ikna eden Üstünel, Abdul Kader Keita ve Elano Blumer bombalarını da patlatmıştı.

Sırada kim var?
Üstünel ara transferde de Neill, Jo Alves ve Giovani Dos Santos gibi yıldızları Galatasaray'a getirerek futbol gündeminin en fazla konuşulan ismi haline geldi. Müthiş iletişim yeteneği ile Manchester City'nin petrol zengini sahibi Khaldoon El Mubarek'le bile kanka olmayı başaran Üstünel, kısa sürede dünya futbolunun en fazla tanınan yöneticilerinden biri oldu. Üstünel'in yeni sezonda patlatacağı bombalar da şimdiden merak ediliyor.

İşte Üstünel'in müthiş özellikleri
İngilizce ve Fransızca'yı Türkçe'den bile daha iyi konuşuyor. Türkiye ve Galatasaray'ı çok iyi tanıtıyor. Modern görüntüsüyle yabancıların kafasındaki olumsuz Türkiye imajını siliyor. Futboldan çok iyi anladığı için menajerler ve yöneticilerle çok kolay iletişim kuruyor. Konuşmasıyla insanları etki altına alıyor.


SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTEN FUTBOLCULAR

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

FUTBOLCULAR VE OTOMOBİLLERİ

FUTBOLCULARIN TAKMA ADLARI

DÜNYANIN EN ZENGİN FUTBOLCULARI