Daha farklı olabilirdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Antalya deplasmanından 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz. Mücadelemiz beni çok mutlu etti. Daha da farklı kazanabilirdik" ifadelerini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2010 Güncelleme 30 Ocak 2010, 01:32
Daha farklı olabilirdi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 2. yarısındaki ilk maçına Antalya deplasmanında çıkan Beşiktaş, 3 puanın sevincini yaşarken Siyah-Beyazlı ekibin teknik patronu Mustafa Denizli, "Zor bir deplasmandan 3 puanla çıktık. Şu aşamada önemli olan da zaten buydu. Teknik anlamda eksiklerimiz var ama mücadele yönünden özlenen seviyeye geldik" dedi.

Savunmada sorun yaşıyoruz
Antalya deplasmanının hiçbir takım için kolay olmadığınının altını çizen Denizli, sözlerine şöyle devam etti: "Bizim için 2. yarının başlangıç maçıydı. İyi mücadele ettik. Daha farklı kazanabilirdik. Savunmada sorunlar yaşıyoruz. Hava toplarında zorlanabilirdik ama neyse ki öyle olmadı. Önemli olan kazanmaktı ve bunu başardık."

Tabata oyundan alınmasına şaşırdı
Beşiktaş'ta Antalyaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Tabata, oyundan alınmasına şaşırdı. Değişiklik sırasında tabelaya bile bakmayan Brezilyalıyı arkadaşları uyardı. Kenara alınan Nihat ve Tello da karardan memnun olmadı.

Gidecek isim Delgado gibi
Delgado'nun durumu bugün netleşiyor. Ancak, teknik direktör Mustafa Denizli'nin Antalya maçındaki oyuncu tercihleri "Gidecek isim Delgado" yorumlarını getirdi. Denizli, elindeki tüm yabancı isimleri sahaya sürerek yararlanmaya çalıştı.

Yine "El" vakası yine Özgüç Türkalp
Maçın hakemi Özgüç Türkalp'in yardımcısının uyarısıyla Beşiktaş lehine verdiği tartışmalı penaltı, akıllara 2005/06 sezonundaki Konya- F.Bahçe maçını getirdi. Türkalp, o maçta Anelka'nın elle attığı golü geçerli saymış ve Fener 2-0 geriden gelip maçı 4-2 kazanmıştı.