Deivid'den iyi haber

Fenerbahçe, Turcell Süper Lig'de 31 Ocak Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Giriş Tarihi 30 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 30 Ocak 2010, 09:47
Deivid’den iyi haber

İÇİNDEKİLER

Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertliler, koordinasyon ve istasyon çalışmalarının ardından dar ve geniş alanda çift kale maçlar yaptı.

Daum'un, sahada yaptığı mini toplantıda futbolcularını, ''İkinci yarıda zorlu maçlar bizi bekliyor. Tüm zorlukların üstesinden gelebilecek çok iyi bir takımız. Şu anda en büyük hedefimiz Sivasspor maçını kazanmak ve İstanbul'a lider olarak dönmek'' şeklinde ifadelerle motive etmeye çalıştığı öğrenildi. Futbolcular, Daum'un mini toplantısının ardından, Almanya'dan dönerek bugünkü antrenmana katılan antrenör Roland Koch'a, hep bir ağızdan, ''Hoşgeldin Koch'' şeklinde bağırdı.

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTEN FUTBOLCULAR

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

FUTBOLCULAR VE OTOMOBİLLERİ

FUTBOLCULARIN TAKMA ADLARI

DÜNYANIN EN ZENGİN FUTBOLCULARI

Sakatlığı bulunan Güiza, sahada yaptığı kısa bir koşunun ardından çalışmalarını salonda sürdürürken, sakatlığı devam eden Cristian ve sağ ayağında ağrı hisseden Emre antrenmana çıkmadı. Cristian ve Emre'nin tedavilerine tesislerde devam edildi.

Sakatlığı nedeniyle çalışmalarını bir süredir takımdan ayrı sürdüren Deivid, bugünden itibaren takımla çalışmalara başladı. Fenerbahçe, Sivasspor maçının hazırlıklarını, yarın sabah basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayıp, saat 14.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Sivas'a gidecek.