2010 model Trabzon

Şenol Güneş'le müthiş bir hava yakalayan Karadeniz Fırtınası, Diyarbakır'da da esti. Trabzonspor, Engin'in 2 golüyle kazanırken, Tazemeta'nın golü Diyar'a yetmedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2010 Güncelleme 31 Ocak 2010, 02:55
2010 model Trabzon

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, Diyarbakırspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek evinde kaybettiği ilk yarıdaki maçın rövanşını aldı. Ayağa paslarla rakibinin dengesini bozan Trabzonspor, 17'de Engin'in şık volesiyle öne geçti. Ancak 6 dakika sonra bu kez Diyarbakır, Trabzon'daki maçta Bordo-Mavililer'i yıkan Tazemeta ile dengeyi sağladı: 1-1. Engin 39'da bir kez daha sahneye çıkıp Trabzon'u yeniden öne geçirdi: 2-1. Konuk ekipte Selçuk'un frikiğinde de top direkten döndü.

BU KEZ SERKAN DİREĞE TAKILDI
İkinci yarı tam bir sinir harbi şeklinde geçti. Evsahibi Diyarbakırspor daha derli toplu oynarken, beraberlik golü için rakip kaleye yüklendi. Oyunu sahasında kabul eden Trabzonspor ise başarılı savunmasıyla öne çıkarken, kontrataklarla da pozisyonlar buldu. 68. dakikada Alanzinho'nun ortasında Serkan kafayla vurdu. Ancak top yine direkte patladı. Kalan bölümde başka gol olmayınca Trabzonspor 2-1 kazanıp Şenol Güneş'le yakaladığı çıkışını sürdürdü.

GÜNEŞ: İLK YARI DAHA ÜSTÜNDÜK
Trabzon Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonu yaptığı açıklamada, "Pozisyon zenginliği olan bir maçtı ve golleri bulduk. Dikkatsizlik nedeniyle de gol yedik. İlk yarıda sahayı daha iyi kullandık. İkinci yarıda oyun kontrolünü elde etmek için daha az pozisyon yakaladık" dedi. Güneş, D.Bakır'da iyi karşılandıklarını da belirterek, "Teşekkür ediyorum. Bizi iyi ağırladılar" diye konuştu.




AYAĞI KIRILAN FUTBOLCULAR


ONLAR AVRUPA'NIN EN İYİ SAMBACILARI

10'U HAKETMEYENLER

4 BÜYÜKLERE GELMİŞ TEKNİK DİREKTÖRLER

EFSANE FUTBOLCULARIN UNUTAMADIKLARI DERBİLER