Dev maç ertelendi!

Beşiktaş'la Galatasaray arasında oynanması beklenen Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun açılış maçı ertelendi...

Giriş Tarihi 14 Nisan 2012, 00:00 Güncelleme 14 Nisan 2012, 21:04
Dev maç ertelendi!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanması beklenen Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu ilk maçı yoğun yağış nedeniyle ertelendi.

HÜSEYİN GÖÇEK MAÇI ERTELEDİ
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Beşiktaş ile Galatasaray takımları arasında saat 19.00'da başlaması gereken derbi maç, sağanak yağıştan etkilenen saha zemini nedeniyle maçın hakemi Hüseyin Göçek tarafından ertelendi.



GÜN BOYU YAĞMUR
Gün boyu İstanbul'daki yağmur yağışı maçın başlamasına yakın etkisini giderek arttırdı. Gün içinde sağnak şekilde devam eden yağış, maçın başlamasına 1 saat kala şiddetini arttırdı. Fiyapı İnönü Stadı'nın zemininde zaman zaman küçük su gölcükleri oluştu.

MAÇ 16 NİSAN'DA OYNANACAK
Erteleme kararından sonra TFF İcra Kurulu'nun acilen toplandığını belirten TFF Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, İcra Kurulu'nun Müsabaka Talimatı'nın 18. maddesi kapsamında, karşılaşmanın 16 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'da yine Fİ-Yapı İnönü Stadyumu'nda oynanmasına karar verdiğini açıkladı.

MHK BAŞKANI: "ERTELEME KARARI DOĞRU"
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Beşiktaş-Galatasaray maçının yağmur nedeniyle ertelenmesinin doğru bir karar olduğunu söyledi.

Fi-Yapı İnönü Stadı'ndan çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan MHK Başkanı Zekeriya Alp, maçın hakemi Hüseyin Göçek'in sahaya iki kez çıkıp topu sektirmeye çalıştığını belirterek, "Top hiç sekmiyordu. Erteleme kararı doğru" dedi.

SEDAT DOĞAN: "HAKEM TAKDİRİ"
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan da kural neyse onun uygulanması gerektiğini belirterek, "Bizim söyleyecek bir şeyimiz bu anlamda çok olamaz. Her şeyden önce sağlıklı şartlarda oynanması önemli. Hakem takdiri" diye konuştu.

CELAL GÜRCAN: "SÜPER FİNAL'DE BİR ŞEY VAR"
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Celal Gürcan, hava muhalefeti nedeniyle ertelenen derbi maçı hakkında basın mensuplarına açıklamada bulunarak, "Spor Toto Süper Final, Süper Final'de bir şey var, bir şey var diyerek böyle başladı hayırlı olsun" dedi.