Spor hattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Nisan 2012 Güncelleme 18 Nisan 2012, 00:05
Spor hattı

İÇİNDEKİLER

Türkiye Kupası Karakartal'ı
Hentbolda Erkekler Türkiye Kupası final maçında Bursa Nilüfer Belediyespor'u 31-18 yenen Beşiktaş, kupanın sahibi oldu. Beşiktaşlı oyunculara Türkiye Kupası'nı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen verdi.

Chelsea-Barcelona bugün kapışıyor
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bugün Chelsea ile Barcelona yarı final ilk maçında karşı karşıya geliyor. Maç Stamford Bridge'de saat 21.45'te başlıyor. 2 ekip daha önce 10 kez karşılaştı ve 3'er galibiyet elde ederken 4 maç da berabere sonuçlandı.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDE ERGÜN GÖNDERİLDİ
Gençlerbirliği'nde Ergün Teber'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Futbolcunun ayrılmak istediğini kulübe bildirmesi nedeniyle sözleşme karşılıklı olarak feshedildi. G.Birliği kulübü fesih sonrası Ergün'e katkılarından dolayı teşekkür etti.

MALİYE MİLLİ PİYANGO TORUL'A SET VERMEDİ
Aroma Erkekler Birinci Voleybol Ligi Final Etabı A Grubu'nda Maliye Milli Piyango, Torul Gençlerbirliği'ni üstün bir oyundan sonra 3-0 yenmeyi başardı. Maliye Milli Piyango karşılaşmanın setlerini 26-24, 25-23 ve 25-14 kazanarak karşılaşmadan galip ayrılmayı başardı.

GALATASARAY KAYIP FENERBAHÇE MUTLU!
Aroma Erkekler Birinci Voleybol Ligi Final Grubu'nda Galatasaray ikinci maçında Halkbank'a 3-0 yenildi. Fenerbahçe Grundig ise, Büyükşehir Belediye'yi 3-1 mağlup etti. Diğer sonuçlar: 4 Eylül Belediye-Arkas: 1-3, Torul G.Birliği-Maliye Milli Piyango: 0-3.