"Kalbim her zaman Galatasaray'la"

Galatasaray'ın eski futbolcusu Arda Turan'dan, sarı kırmızılı takımla ilgili çarpıcı açıklamalar...

Giriş Tarihi 29 Ekim 2012, 00:00 Güncelleme 29 Ekim 2012, 14:44
Kalbim her zaman Galatasaray’la

İÇİNDEKİLER

A Milli Futbol Takımı'nın ve Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan, kalbinin her zaman Galatasaray'la olduğunu söyledi. İspanya'da, Radyospor'a konuşan Arda Turan, sarı - kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'nde hala şansı olduğunu belirterek, ''Olmazsa umarım Avrupa Ligi'ne gelirler ve bizimle karşılaşırlar. Benim için eşsiz bir maç olur.'' dedi.

Yıldız oyuncu Galatasaray ile UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşmalarının eşsiz olacağını söylerken, "Çok iyi gidiyorlar. Zaman neyi gösterir bilemem. Kalbimiz, dualarımız onlarla. Şampiyonlar Ligi'nde 3 tane maçları var. Türkiye Ligi'nin de lideri, bu nedenle hiçbir sıkıntı yok. Bence gruptan çıkma şansı var. Kalbim her zaman Galatasaray'la. Bana göre Şampiyonlar Ligi'ndeki 3 tane maçta da Galatasaray gayet başarılıydı. Eğer gruptan çıkamazlarsa umarım Avrupa Ligi'ne gelirler. Karşılaşırsak da benim için eşşiz bir karşılaşma olur." dedi.

HAMİT ÇOK BÜYÜK BİR PROFESYONEL
Milli Takım'dan takım arkadaşı olan Hamit Altıntop için de değerlendirmelerde bulanan Arda; "Hamit ağabey iyi hissediyor. Hamit ağabey'le telefonda konuşuyorum her zaman çok büyük bir profosyonel. Çok önemli bir kariyeri var. Umarım böyle devam eder." dedi.

Takım arkadaşı Emre Belözoğlu'nun gol atmasına çok sevindiğini söyleyen Arda Turan, "İşler iyi gidiyor, hem Avrupa'da hem de ligde. Emre ağabey gol attı, gerçekten çok mutlu oldum. Sanki kendim atmışcasına. Kral Kupası başlıyor bu da bizim için çok önemli. Her 3 platformda da en iyisini yapmaya çalışacağım." diye konuştu.

SAKATLIĞIM HIZLA DÜZELİYOR
Sakatlığım hızla düzeldiğini söyleyen Arda Turan, "Kemik ödemi önemli bir nokta; ağrı yapıyor, dikkat etmek gerekir. Fakat daha iyi hissediyorum. Belki bu hafta belki de Valencia maçında oynayabilirim." dedi.

En iyisini yapmak istediğini söyleyen yıldız oyuncu, "Bizim takımımızda herkes önemli, herkesin yeri ayrı. Sonuçta biz sahada işimizi yapıyoruz. Biz sahada işini iyi yapan bir takımız bu nedenle hocama söyledikleri için teşekkür ederim. Benim işim sahada, hocamın söylediklerini sahada yapmam için tekrar güçlü bir şekilde dönmek için en iyisini yapmak gerekiyor." diye konuştu.

GALATASARAY, REAL MADRİD VE LIVERPOOL; TRANSFER TEKLİFİ VAR MI?

Takımın hedeflerini anlatan milli oyuncu, "Biz her maça ayrı ayrı bakıyoruz. Her kulvarda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bekleyip göreceğiz. Henüz çok erken bunu konuşmak için. Bekleyip göreceğiz. Bunu konuşmak için henüz erken. Real Madrid, Barcelona çok güçlü takımlar. Biz en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Tabii ki hayallerimiz var. Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz. Bunu bekleyip göreceğiz. Her maça ayrı ayrı konsantre olmamız lazım." diyerek hedeflerini açıkladı.

Bu sezon sonunda Atletico Madrid'den ayrılacağı konuşulan yıldız oyuncu transfer iddialarına ise "Ben Atletico Madrid'in kontratlı futbolcusuyum. Bu yüzden işim sahada topu mu oynamak. Zaman neyi gösteririr. Bunu göreceğiz." diye cevap verdi.

MİLLİ TAKIMIN BU KADAR KALİTELİ OYUNCU VARKEN BÖYLE OLMASI DÜŞÜNDÜRÜCÜ

Son olarak milli takımı değerlendiren Arda Turan, "Milli takım olarak, ülke olarak sıkıntılı dönemler geçiriyoruz. Artık elimizden geldiği kadar toparlamaya çalışacağız. Nasıl bu duruma düşürdüysek çıkartmak istiyoruz; ama tabii ki sıkıntılı bir dönem." diyerek, şu ifadelerle sözlerini tamamladı:

"Oyuncular da dahil herkesin şapkasını başının önüne koyup düşünmesi lazım. Herkes sorumluluğu kendisinde aramalı. Ben de dahil. Bu kadar kaliteli oyuncularımız varken, böyle olması üzücü."