Büyük takas gerçek oluyor

Eğer anlaşma sağlanırsa Baros-Quaresma takası gerçek olacak ve verilen paralar boşa gitmeyecek!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2012 Güncelleme 30 Ekim 2012, 00:11
Büyük takas gerçek oluyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ve Beşiktaş'ta eş zamanlı olarak ilginç ve heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Daha önce de gündeme gelen Baros- Quaresma takası bu daha gerçek olabilir. Gelişmeler buna işaret ediyor.

PAVEL PASKA GELİYOR!
Gelen bilgilere göre Galatasaray'da oynamadan yıllık 2.9 milyon Euro kazanan ve şu anda A2 takımıyla idmanlara çıkan Milan Baros'un meinajeri Pavel Paska Sarı- Kırmızılı yönetim tarafından İstanbul'a çağrıldı. Menajer Paska yaşanan gelişmeler için "Şu anda bu konu benim için çok basit. Önümüzdeki hafta konuyla ilgili olarak Türkiye'ye geleceğim" diye konuştu.

A2 İLE İDMANA ÇIKIYORLAR
Beşiktaş Kulübü'nde de benzer gelişmeler yaşanıyor. Tıpkı Milan Baros gibi A2 takımıyla idmanlara çıkan Quaresma için Siyah- Beyazlı kulüp takasın kapısını açık bırakıyor. Devre arası gerçekleşmesi planlan bu takas için iki kulüp yöneticileri şimdiden görüşmelere başladığı ifade ediliyor.

FİYAT FARKI SORUN OLMAZ!
Baros yıllık 2.7 milyon Euro alırken, Quaresma yıllık 3.75 milyon Euro alıyor. Ancak bu fiyat farkının çok da aönemli olmadığı hem kulüplerin hem de futbolcuların belli bir miktar yapacağı fedakarlıkla sorunun rahatlıkla çözüme kavuşubileceği de gelen haberler arasında. Şimdi herkes menajerler ile yapılacak görüşmelere kilitlendi.

FUTBOLDAN UZAK KALDILAR
Baros ve Quaresma sezon başından beri futboldan uzak kaldılar. Takas formülü ikisi için de iyi olacak...

MENAJERLER HAFTAYA GELİYOR
Milan Baros'un menajeri Pavel Paska önümüzdeki hafta İstanbul'a geleceğini açıkladı. Ricardo Quaresma'nın menajeri Ahmet Bulut'un da Pavel Paska ile birlikte aynı tarihlerde İstanbul'da olması bekleniyor. Görüşmeler sonunda 2 futbolcunun geleceği belli olacak.

TERİM İÇİN SORUN YOK
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim'in bu takası en çok isteyecek kişi olacağı belirtiliyor. Terim'in sezon başırda da Quaresma transferine yeşil ışık yaktığı ifade ediliyor.