"Bir Alex'e bir de bana bakın"

Beşiktaş'ın eski futbolcusu İbrahim Üzülmez, siyah-beyazlı taraftarların kendisine sahip çıkmadığını söyledi.

Giriş Tarihi 31 Ekim 2012, 00:00 Güncelleme 31 Ekim 2012, 16:33
Bir Alex’e bir de bana bakın

İÇİNDEKİLER



Beşiktaş'ın eski kaptanlarından İbrahim Üzülmez, siyah beyazlı kulüpte yaşanan son gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kanaltürk'e konuşan İbrahim Üzülmez, kadro dışı bırakılan ve oynatılmayan Ricardo Quaresma'nın tesislerde çıplak gezdiği iddialarından, Beşiktaş'ı bırakmasına ve yapılan transferlere kadar birçok konuya değindi.

Sitemde bulunan İbrahim Üzülmez şunları söyledi...

"Ben Quaresma'nın çıplak bir şekilde gezdiğini görmedim. Onun böyle bir davranış içinde olduğu söyleniyor. Şahit olmadım. Bizim oyuncuların soyunduğu yer ile duş alınacak yer arasında 3-4 metrelik bir mesafe var. İdmanlardan sonra yabancı oyuncular duşa girerken, çıplak gidenler oluyor. Zaten yabancıların yüzde 80'i, 90'ı o arada hep çıplak gider duşa. Bunun dışında duştan çıktıktan sonra hiçbir futbolcunun, yabancılar da dahil odalarına çıplak gittiğini görmedim.

SÜREYYA AĞABEY KONUŞSUN
Quaresma'yla ilgili böyle bir olay neden ortaya atıldı anlamadım. Ağır ithamlar bunlar. Bunlara cevap verilmesi gerekiyor. İdrar yapma olayı da kime yapılmışsa çıksın o konuşsun. Süreyya Ağabey konuşmalı bu konuda. Yılların emektar malzemecisi. Takıma en yakın isim. En sağlıklı yorumu o yapar.

Bir dönem bir genç oyuncuyla ilgili şikayet geldi. Soyunma odasından duş alınmaya gidilen yerde personellerle karşılaşılıyor. Bir genç oyuncunun başına böyle bir şey geldi ve şikayet oldu. Orada çalışan ablalarımız var. Onlarla bazen duş alınan yerden odaya geçerken karşılaşabiliyorduk. Genç oyuncu çıplak değil üstelik, havlusuyla çıkmış. Onlar da rahatsız olmuş. Oyuncuyu uyardım. O kadar. Bazı oyuncularla, bazı şeyleri yaşarsınız. Karşı tarafı uyardığınız zaman, uyarıları alırsa olay kapanır.

Senin elinde 10 yabancı oyuncun var. 4'ü yedekte, 2'si tribünde duruyor. Çekirdek çitliyor, maç seyrediyor. Kardeşim çuvalla borcun var senin. Böyle lükse sahip değilsin. O zaman 8 yabancı al. Menajerleri zengin ettiler. Zaten o menajerler kulüp içinde cirit atıyor. Ülke futbolu bu yüzden giderek kötüleşiyor.

İYİ BİR HOCA Q7'Yİ OYNATIR
Quaresma için geçen hafta Beyaz TV'de şok iddialar ortaya atılmış ve kulüp malzemecisinin üzerine işediği, tesislerde çıplak dolaşarak kulüp çalışanı kadınlara cinsel organını gösterdiği öne sürülmüştü. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de olayları duyduğunu ama görmediğini söylemişti.

Quaresma'ya Beşiktaş'ın ihtiyacı var. Bu takıma katkı sağlar. Yetenekli bir oyuncu. Mircea Lucescu bazı oyunculardan büyük verim aldı. O oyuncularla 100. yılda şampiyonluk geldi. Quaresma'dan da iyi bir teknik adam konuşarak büyük verim alır. Yeteneklerini takım adına kullandırır.

BİR DE BENİM GİDİŞİME BAKIN
Fenerbahçe taraftarı kaptanına sahip çıktı. Bu çok önemli. Onları tebrik ediyorum. Beşiktaş taraftarı da kaptanlarına daha iyi sahip çıkabilir miydi, diye soruyorum kendime. Bir Alex'in Türkiye'den gitmesi bir de İbrahim Üzülmez'in Beşiktaş'tan gitmesi var ortada. Takdir kamuoyunun."