"Ozan İpek'i ocakta alırız"

Bursaspor'da kadro dışı kalan Ozan İpek'in transferinde flaş gelişme...

Giriş Tarihi 31 Ekim 2012, 00:00 Güncelleme 31 Ekim 2012, 09:34
Ozan İpek’i ocakta alırız

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Ozan İpek transferi yeni bir boyut kazandı. Bursaspor'un kadro dışı bıraktığı yıldız futbolcu için daha önce yeşilbeyazlıların yüksek bonservis bedeli istemesi nedeniyle görüşmeler tıkanırken, yönetici Levent Erdoğan bu konuda Radyospor'dan Özgür Sancar'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ozan İpek'in Beşiktaş'a gelmesini arzu eden kişilerin başında geldiğini belirten Erdoğan, "Ozan'ın Beşiktaş'a kazandırılmasını sağlarız. Görüşmeler devam ediyor. Teknik heyetimiz Ozan'ı kadroda görmek istiyor, gelmesinde fayda var. Samet hocanın öğrencisi, bizim gönlümüz de Ozan İpek'i almaktan yana" dedi.

SİSTEMİ BOZMAZSA, TAKAS ALTERNATİFLERİ DE DEĞERLENDİRİLİR
Her kulüpte olduğu gibi Beşiktaş'ta da ekonomik sıkıntıların yaşandığını ifade eden Levent Erdoğan şöyle devam etti: "Sayın İbrahim Yazıcı sağlığına kavuştuktan sonra görüşmelerimiz devam edecek. Gerek Bursaspor yönetimi, gerekse de Ozan'ın ekonomik konularda da anlayış göstereceğine inanıyorum. Takas gibi alternatifler, eğer hocamızın sistemini bozmayacaksa düşünülebilir. Her türlü alternatif değerlendirilir, değerlendirilecektir. Karşılıklı anlayışa bağlı olarak Ozan İpek'i Türk sporu ve Beşiktaş'a kazandırmış olabiliriz. Ocak ayında yapacağımız transferlerle takımın hedeflediği gençleştirmeyi sağlayacağız."

BOZUK BİR MALI NİYE KULLANALIM?
Levent Erdoğan, Quaresma konusuna ilginç bir benzetmede bulundu. Erdoğan, "Bozuk bir mal almışsınız, takıma faydalı olamamış. Hocaya pabuç atan bir kişi. Parasını vermek zorundayız ama bozuk bir malı da para verdik diye kullanmak zorunda değiliz" dedi.

NENE'YE KAPI AÇIK
Sezon başında Nene'yi almak için uğraştıklarını ama ikna edemediklerini belirten Levent Erdoğan, "Hocamız bu konu üzerinde hassasiyetle duruyor. Yeni kapılar açacağız. Teknik heyetimizin direktifleriyle arama tarama ekibimiz çalışıyor" diye konuştu.

İTİRAZIMIZI YAPTIK
Levent Erdoğan, Matteo Ferrari'nin tazminatı konusunda, "Bu konuda verilmiş karar var. İsviçre'de gerekli mahkemede itirazımızı yaptık. Görevine son verilmiş. Maalesef eskiden kalmış, kötü mirasların temizlenmesine çalışıyoruz" yorumunu yaptı.