Rıza Çalımbay Trabzon'da

Fatih Terim’i ikna edemeyen Bordo-Mavililer, Rıza Çalımbay ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Deneyimli teknik direktör, bugün Trabzon’a gelip resmi imzayı atacak...

Giriş Tarihi 18 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 18 Ekim 2017, 02:15
Rıza Çalımbay Trabzon’da

İÇİNDEKİLER

Trabzon yeni teknik direktörünü buldu... Akhisar'a 6-1 kaybedilen maçtan sonra Ersun Yanal'la yollarını ayıran Bordo- Mavililer, ardından Fatih Terim ile temasa geçmis, ancak deneyimli teknik adam ikna edilememisti. Bunun üzerine Rıza Çalımbay'la görüsen Baskan Muharrem Usta, mutlu sona ulastı.

1.5 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI
Trabzonspor yönetimi, Çalımbay'la 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplamda 1.5 yıllık anlasma sagladı. Fırtına, deneyimli teknik adamın performansından memnun kalırsa Çalımbay, seneye de takımda kalacak.

​YARDIMCILARI DA BELLİ OLDU
Rıza Çalımbay, bugün Trabzon'a gelecek ve öglen saatlerinde resmi sözlesmeye imza atacak. Çalımbay'ın Trabzon'daki yardımcılarının Servet Çetin, Bülent Albayrak ve Hüseyin Çimsir olması bekleniyor.

ÇOK İYİ BİR KADROYA SAHİBİZ
TAKVIM'E konusan Rıza Çalımbay, "Trabzonspor'a geldigim için çok mutluyum. Çok iyi bir kadroya sahibiz. Trabzonspor'da büyük islere imza atacagız. Göreve baslamak için sabırsızlanıyorum. " diye konustu.

YUNUS EMRE SEL