Ne işimiz var yukarılarda

“Biz bu şekilde pozisyonlar veriyorsak ne işimiz var yukarılarda. Çözüm bulmamız gerekiyor.” "Yenilginin sorumlusu benim. Yanlış seçimlerim kötü sonuçta etkili oldu. Sebebini arayacağız."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2018 Güncelleme 19 Mart 2018, 02:03
Ne işimiz var yukarılarda

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir yenilgisi sonrası özeleştiride bulundu. Avantajı rakiplerine verdiklerini söyleyen tecrübeli hoca, "Şunu geçeriz bunu geçeriz bunlar geyik muhabbeti. Futbol oynanmadan sonuç alınmıyor. Biz bu şekilde pozisyonlar veriyorsak ne işimiz var yukarılarda" diye konuştu.

DEMEK Kİ HİÇ ÇALIŞMIYORUZ
İleriye gidemediklerini söyleyen Güneş, "Demek ki hiç çalışmıyoruz. Her şey konuşulabilir. Çözüm arayacağız. Oyuncularımın hepsi karakterli. Ama bu kez kötü oynadığımızı kabul etmeliyiz" ifadesini kullandı.

BUNLAR GEYİK MUHABBETİ
​Diğer takımlardan çok kendilerinin ne yapmasının önemli olduğunu vurgulayan Şenol Güneş, "Bu maçı kazansaydık çok daha iyi olacaktı. Şunu geçeriz bunu geçeriz, bunlar geyik muhabbeti" diye konuştu.

YENİLGİDE SORUMLU BENİM
Yenilginin sorumlusunun kendisi olduğunu vurgulayan Güneş, "Mazereti kimsede aramaya gerek yok. Benim yanlış seçimlerim, doğru uygulama yapmadık demektir. Sebebini arayacağız" dedi.