Chelsea’li Courtois Real Madrid yolunda ( Yurttan ve dünyadan spor haberleri)

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2018 Güncelleme 20 Temmuz 2018, 02:19
Chelsea’li Courtois Real Madrid yolunda  Yurttan ve dünyadan spor haberleri

İÇİNDEKİLER



​İngiliz
ekiplerinden Chelsea'nin Belçikalı file bekçisi Thibaut Courtois, Real Madrid yolunda. İspanyol devinin bu transfer için 36 milyon pound teklif ettiği belirtildi. Daha önce kiralık olarak Atletico Madrid forması giyen Belçikalı kalecinin ise ailesinin Madrid'de olmasından dolayı bu teklife sıcak baktığı açıklandı.



İTALYAN DEVİNİN GÖZÜ ŞİMDİ DE POGBA'DA
Jose Mourinho ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Manchester United'dan ayrılmayı planlayan Paul Pogba, geçtiğimiz günlerde Portekizli yıldızı Ronaldo'yu transfer eden Juventus'a dönmek istiyor. İtalyan medyasına göre, Juve bu transfer için 150 milyon Euro'yu gözden çıkardı.



MARKO JEVTOVİC ARTIK ATİKER KONYASPOR'DA
Atiker Konyaspor, Partizan'dan transfer ettiği orta saha oyuncus ile dün 2+1 yıllık bir sözleşme imzaladı. Jevtovic, "Konyaspor'da başarılı sonuçlar almak için var gücümle çalışacağım" dedi.




F.BAHÇE TYLER ENNİS'İ RENKLERİNE BAĞLADI
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, son olarak NBA ekiplerinden Los Angeles Lakers forması giyen Tyler Ennis'i transfer etti. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuza F.Bahçe'ye hoş geldin diyor, yarıştığı her kulvarda şampiyonluk hedefleyen F.Bahçe Erkek Basketbol Takımı'mızda başarılar diliyoruz" dendi.




TOTTENHAM CENGİZ İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLADI
ROMA
forması giyen Milli yıldız Cengiz Ünder'i İngiltere'nin önde gelen ekiplerinden Tottenham kadrosuna katmak istiyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Roma forması giyen yıldız futbolcu Cengiz Ünder'i transfer etmek istiyor. Cengiz Ünder için Tottenham yöneticileri, City'li yetkililerden bilgi aldı.




B.MÜNİH BOATENG İÇİN 80 MİLYON EURO İSTEDİ
Bayern Münih Boateng'in bonservisini belirledi. Alman medyasında yer alan haberlere göre 29 yaşındaki futbolcu için 80 milyon Euro olarak belirlendi. Uzun zamandır Paris Saint Germain'in transfer radarında olan Alman savunmacı için Fransız kulübünün bu gelişmeden sonra nasıl bir cevap vereceği merakla beklenmeye başladı.



OSMANLISPORLU SERDAR TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ
Başkent temsilcisi Osmanlıspor'un yıldız futbolcusu Serdar Gürler, dün Düzce'de trafik kazası geçirdi. Aracıyla bariyerlere çarpan Gürler, kazadan yara almadan kurtulurken, yanında bulunan futbolcu Anıl Karaer hafif şekilde yaralandı... Serdar Gürler'in kazadan sonra olayın şokunu uzun süre atlatamadığı gözlendi.