Rıdvan Dilmen: Keşke Valbuena da gitse

Sabah Spor'un usta yazarlarından Rıdvan Dilmen de Fenerbahçe'nin Giuliano satışını değerlendirdi. Dilmen ayrıca, Fenerbahçe'den gitmesi gereken bir diğer ismi de açıkladı. İşte Dilmen'in sözleri...

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2018, 00:00 Güncelleme 21 Ağustos 2018, 16:01
Rıdvan Dilmen: Keşke Valbuena da gitse

İÇİNDEKİLER


​GIULIANO RESMEN GİTTİ

Fenerbahçe, Brezilyalı yıldızı Giuliano'yu 10,5 milyon Euro'ya Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımına sattı. Dün yapılan resmi açıklamaların adından 28 yaşındaki futbolcunun sarı lacivertli kariyeri de sona ermiş oldu.


RIDVAN DİLMEN DEĞERLENDİRDİ
SABAH Spor'un usta yazarlarından Rıdvan Dilmen de Fenerbahçe'nin Giuliano satışını değerlendirdi. Dilmen ayrıca, Fenerbahçe'den gitmesi gereken bir diğer ismi de açıkladı. İşte Dilmen'in sözleri...

SORU:
Giuliano'dan sonra gözler Valbuena'ya çevrildi. İki senedir takımda kangren olan Fransız yıldız gider mi?

'VALBUENA KEŞKE GİTSE'
Valbuena gidemez, gitmez... Keşke gitse... En başta hoca dua ediyordur "Keşke gitse" diye. Fenerbahçe'de yılda 3.5 milyon Euro para kazanıyor. Valbuena Fenerbahçe'de iş yapar mı? Yapar... Bugünkü şartlarda da gözüken tablo gitmeyeceği şeklinde.

'10.5 MİLYON EURO ÇOK İYİ PARA'
Gelişi ve gidişi, skora katkısı ile Fenerbahçe'ye en fazla fayda sağlayan oyuncunun Giuliano olduğunu söyleyebiliriz. Bugün için 10.5 milyon Euro çok iyi bir para. Hem kendisinin alacağı, hem de Fenerbahçe'ye bırakacağı para çok iyi.

'SOL BEK, STOPER VE ORTA SAHA LAZIM'
Önemli olan Fenerbahçe'nin bu parayla tren kaçmadan önemli transferler yapması. İsmail Köybaşıdaha oynamadı, Hasan Ali Kaldırım'a çok yük bindi. Sol bek, stoper ve hiç kimsenin hayır diyemeyeceği bir orta sahaya ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.