Jaılson & Benzia 11’e

Fener’in teknik patronu Cocu, idmanlarda iyi performans gösteren Jailson ile birlikte Faslı forvet arkası Benzia’yı Konya’da 11’de sahaya sürecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2018 Güncelleme 08 Eylül 2018, 01:50
Jaılson & Benzia 11’e

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de ilk 4 haftada aldığı 3 yenilgiyle şoka uğrayan Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu radikal kararların eşiğine geldi. Hollandalı teknik adam, zorlu Konya deplasmanında ilk 11'de bazı değişikliklere giderken, 2 yeni transferi de ilk 11'de sahaya sürecek. Bu isimler ise Jailson ve Benzia.

İDMANDA OLUMLU SİNYALLER
Jailson'un idmanlardaki performansından memnun kalan Hollandalı teknik adam, Brezilyalı ön libero ile birlikte Faslı 10 numara Yassine Benzia'yı da Konyaspor maçında 11'e alıyor.

TOPAL FORMAYI GERİ ALIYOR
Bu iki oyuncunun dışında Kayseri maçında yokluğu fazlasıyla hissedilen Mehmet Topal da Jailson'un orta sahadaki partneri olacak. Diego Reyes'in ise gerçcek yeri olan stopere geçmesi bekleniyor.

FİT OLMAYANA FORMA YOK
Hollandalı hoca Cocu'nun pazartesi günü yaptığı dayanıklılık testini sık sık tekrarlayacağı, yetersiz gördüğü futbolcuları da takımdan kesmekten çekinmeyeceği de gelen haberler arasında.