Beceremezsem giderim

“Yeni bir yapılanma içindeyiz. Çağlar, Okay, Enes gibi gençler yurt dışına gitti ama kendi takımlarında oynamıyorlar. "Bir şeyleri rayına oturtmak zaman istiyor. Becerebilirsem herkes için çok iyi olacak. Beceremezsem de giderim..."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2018 Güncelleme 10 Eylül 2018, 02:14
Beceremezsem giderim

İÇİNDEKİLER

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İsveç maçı öncesinde önemli açıklamalar yaptı. Lucescu'nun öne çıkan sözleri şöylen: "Çağlar, Enes, Okay, Emre Mor gibi oyuncularımız Avrupa'da önemli takımlardalar, fakat henüz süre alamıyorlar. Bu bizim için önemli bir sorun. Gençlerimizin sürekli oynaması lazım"

GENÇLERE GÜVENMELİYİZ...
"Bu gençlere sabretmek ve gerekli güveni vermek gerekiyor. Bu oyuncular, çok iyi oyuncular. Ben buna gönülden inanıyorum. Becerebilirsem herkes için çok iyi olacak. Beceremezsem de giderim"

8 OYUNCU MİLLİ TAKIM'A GELMEDİ
"Her oyuncunun milli takıma kalpten gelmesini istiyorum. 8 oyuncu, mayıs ayında bilmediğim nedenlerden ötürü gelmedi. Bana niye kadroya şu futbolcuyu almıyor diyorsunuz. Elimizde fazla seçenek yok"

TAKIMDA KALECİMİZ YOK!
"İsveç
maçında kalede Sinan Bolat oynayacak. Kaleci yok ne yapalım! Volkan vardı, yediği hatalı golden sonra Başakşehir'de de oynamıyor. Harun Tekin'in F.Bahçe'de sürekli ilk 11 oynamasını bekliyorum"

YABANCI SINIRI İÇİN ALINMIŞ BİR KARAR YOK
TFF 2. Başkanı Ali Dürüst, yabancı sınırı hakkında, "Henüz bu konuda alınmış yeni bir karar yok. 4 senelik uygulamanın sonuçlarını değerlendireceğiz" dedi.