Yok artık!

Yönetim, kulübü TFF’ye şikayet eden Burak Yılmaz’ın sözleşme detaylarını açıkladı. Rakamlar dudak uçuklattı... Sosyal medyada yıldız futbolcuya büyük tepki yağdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2018 Güncelleme 12 Eylül 2018, 02:36
Yok artık!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor kendilerini TFF'ye şikayet eden Burak'ın sözleşme detaylarını açıkladı. Buna göre Çin kulübü Beijing Guoan'a 3,5 milyon Euro bonservis ve 2 milyon Euro bonus ödenecek. Burak'ın 10 ve üzeri gol atması halinde 300 bin Euro, maçların %50'sinde oynaması halinde 200 bin Euro ödenecek.
YILLIK 3 MİLYON 550 BİN EURO
Trabzonspor Avrupa Kupaları'na katılması halinde bu takdirde Çin kulübüne 1.5 milyon Euro daha ödenecek. Burak ise 3 yıllık sözleşme karşılığında yıllık 3 milyon 550 bin Euro garanti ücret alacak.
HER PUANA 12.5 BİN EURO
Burak Yılmaz tüm bunların yanı sıra kadroda olsun olmasın kazanılan her puan karşılığında 12.5 bin Euro alacak. Böylece Burak'ın maliyeti bonuslar hariç 114 milyon lirayı bulacak.
KAPTANLIĞI DA ALINDI...
Yönetım ödemeleri gecikmeli de olsa yaptıklarını açıklarken, "İki defa kulübe ihtar çekti. Bunu anlamış değiliz. Bize anlayış gösteren diğer futbolculara teşekkür ederiz" dedi. Burak'ın takımdaki kaptanlığı da alındı.