Vicdanınız 'VAR' mı

Güneş, Medel'e gösterilen ikinci sarı karta isyan etti: “Şu VAR niye var? Önce vicdanınız var olacak. Medel’e gösterilen 2. sarı kart sonrası neden VAR’a bakmıyorlar... Fenerbahçe derbisi öncesi en azından ben sahada kaldım. Olumsuzluklara rağmen kazanmayı başardık...”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2018 Güncelleme 16 Eylül 2018, 02:04
Vicdanınız ’VAR’ mı

İÇİNDEKİLER

Şenol Güneş, Yeni Malatya maçı sonrası Medel'in gördüğü 2. sarı kartı eleştirdi. Beşiktaş Teknik Direktörü, "Kazanabileceğimiz maçlarda puanlar kaybettik. Şu VAR niye var? Önce vicdanınız var olacak. İkinci sarı kart kırmızıya dönerken VAR'a bakılır. Buna da bakmıyorlar. F.Bahçe maçı öncesi Allah'tan ben sahada kaldım" dedi.

SAHANIN ZEMİNİ KÖTÜYDÜ
Pas yapmaya müsait bir sahanın olmadığını söyleyen Güneş, "Adem topu sürerken takıldı düştü. Zemin yüzünden pas yapmakta zorlandık. Bugün bu olumsuzluklara rağmen kazanmayı bildik" dedi.

STOPERLERE GOL ATTIRIYORUZ
Taktiklerini değiştirdiklerini söyleyen Güneş, "Artık stoperlerimize gol attırıyoruz. İlk yarı yavaştık baskılarımızı birlikte yapmadık. 2. yarı daha iyi oynadık. Sayısal fazlalığımıza rağme basit gol yedik" diye konuştu.

ŞUT TEŞEBBÜSÜMÜZ ÇOK AZ
Gol vuruşunu yapmayı azalttıklarını söyleyen Güneş, "Pozisyon zenginliğimizden çok şut teşebbüsümüz az. Bunlar iyi zeminde olur. Düşündüğümüz oyun güzelliği, akıcılık yok. Bunlar iyi zeminde olur" dedi.