Biraz şans 'Cocu'yor

Hollandalı çalıştırıcı, “3 puana ihtiyacımız vardı. Bunu başardık. Dürüst olmak gerekirse biraz da şanslıydık ama harika bir gol attık” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2018 Güncelleme 17 Eylül 2018, 00:19
Biraz şans ’Cocu’yor

İÇİNDEKİLER

Konyaspor'u deplasmanda 1-0 yenerek derin bir nefes alan Fenerbahçe'de teknik patron Cocu, maçtan sonra rahatlamıştı. Hollandalı hoca "Bu akşam birlikte oynamayı seçtik. 3 puana ihtiyacımız vardı, iyi bir atmosferde oynadık. Dürüst olmak gerekirse biraz da şanslıydık ama harika bir gol attık'' dedi.

GELİŞECEĞİMİZDEN EMİNİM
Cocu şu ifadeleri kullandı: "Bazı değişiklikler vardı, yeni oyuncularımız vardı. Kalitelerini göstermeleri mutlu etti. Biz hala gelişebiliriz, bundan eminim. Maçlarla, idmanlarla daha iyi noktalara geleceğiz."



BU KULÜP İÇİN HER ŞEYİ VERİRİZ
"Bu akşam kompakt olmayı tercih ettik. Önümüzdeki 2 maçı da iyi şekilde atlatırsak, öz güvenimiz daha iyi noktaya gelecektir. Bu kulüp için her şeyimizi verebileceğimizi biliyoruz. Bunu yapacağız."

COCU'DAN ANDRE AYEW'E ÖVGÜ
"Ayew, her zaman takım için fark yaratabilir. Taktik disiplini son derece yüksek. Bugün son kısımda Şener'e yardım etmesi gerekiyordu, bunu da çok iyi şekilde yaptı. Bizim için önemli bir oyuncu. Daha iyi olacak."