Ve Negredo gitti

Bir süredir adı Al Nasr ile anılan Negredo transfer görüşmele riçiin BAE’ye gitti. Ancak yönetim, “Negredo bugünkü idmana çıkmazsa hukuki süreç başlatacağız" açıklamasını yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2018 Güncelleme 17 Eylül 2018, 00:00
Ve Negredo gitti

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Negredo'nun Al Nasr'a transferi ilginç bir boyut kazandı. Bir süredir adı Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Nasr'a ile anılan İspanyol futbolcu dün sağlık kontrolünden geçmek üzere bu ülkeye gitti.

ORMAN KAFA KARIŞTIRDI
Negredo, "Her şey için teşekkürler. Beşiktaş'ı ve İstanbul'u çok seviyorum ama futbol böyle birşey. Ailemle ben de burada çok mutluydum. Ama futbolcuysanız bir gün buradasınız bir gün başka bir yerde" dedi. Teknik Direktör Şenol Güneş'le arasında hiçbir sorun olmadığını söyleyen Negredo, "Sorunlar başka. Maaş, ödemeler, ekonomik sorunlar var" ifadesini kullandı.

Bu arada Başkan Fikret Orman'ın dünkü basın toplantısında, "Negredo'nun transferi konusunda bize gelmiş yazılı birşey yok. Negredo benim bilgim olmadan gitmiş olamaz" dedi. Ardından Beşiktaş Hukuk İşlerden Sorumlu yönetici Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, "Negredo yarın (bugünkü) idmana çıkmazsa hukuki süreci başlatmamız için gerekli olan tüm tedbirleri aldık. Gelmezse kendi bilir" dedi.