Son dakika: Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlacak?

Günlerdir birçok kişi tarafından merak edilen o sorunun yanıtı cevap buldu. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Lokomotiv Moskova maçının yayınlanacağı kanal belli oldu. beIN Sports, Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçınnı beIN Sports HD1 ve beIN Sports Haber'den yayınlayacağını açıkladı. Galatasaray- Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta? İşte beIN Sports yayın akışı ve beIN Sports frekans bilgileri...

Giriş Tarihi 18 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 18 Eylül 2018, 20:18
Son dakika: Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlacak?

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçına Lokomotiv Moskova karşısında çıkacak. D Grubu'ndaki mücadele bu akşam saat 22:00'de Türk Telekom Stadı'nda oynanacak. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 22.00'de başlayacak. Müsabakayı İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon mutlu sona ulaşarak Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katılma hakkı elde eden sarı-kırmızılı takım, D Grubu'nda Lokomotiv Moskova'nın yanı sıra Portekiz'den Porto ve Almanya'dan Schalke 04 ile karşı karşıya gelecek. Grubun diğer maçında Schalke 04, Porto'yu ağırlayacak.

GALATASARAY LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI HANGİ KANALDA?

Karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağı akşam saatlerine kadar belirsizliğini koruyordu. Ancak beIN Sports, saat 17.10'da maçın canlı yayınıyla ilgili bir açıklama yaptı. Daha önce yayınlanan beIN Sports yayın akışında maç yer almıyordu.

Ancak beIN Sports, Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçını canlı ve şifresiz yayınlayacağını açıkladı. Maç beIN Sports Haber ve HD1'den canlı yayınlanacak.

BEİN SPORTS HABER FREKANS BİLGİLERİ

Bein Sports'u uydularına eklemek isteyen sporseverler aşağıdaki frekans bilgilerinden yararlanabilecek;

Turksat4a
12379Mhz Horizantal(yatay)
DVB—Sembol Oranı 30000
FEC ¾

Digitürk 83. kanalda yer alan Bein Sports Haber, diğer platformlarda ise cihazlara manuel tarama ile eklenebilecek.