Türkiye'nin spor kanalı 4 yaşında (Yurttan ve dünyadan spor gündemi)

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2018 Güncelleme 19 Eylül 2018, 01:57
Türkiye’nin spor kanalı 4 yaşında Yurttan ve dünyadan spor gündemi

İÇİNDEKİLER

Yayın hayatına başladığı günden bu yana en fazla izlenen spor kanalı olan A Spor, dün 4. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Kanal binasında gerçekleşen kutlama töreninde A Spor Genel Müdürü Abdülhalik Çimen, "Türkiye'de sporu seçkin hale getiren iki kanal var. Biri beIN Sports biri de A Spor. A Spor'u seçkin hale getiren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

​TÜRKOĞLU: HEDEFİMİZE BİRAZ DAHA YAKLAŞTIK
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Avrupa Elemeleri'nde son 2 maçını kazanan erkek milli takımının hedefine çok yaklaştığını söyledi. Türkoğlu, "Sporu seven sporu destekleyen Cumhurbaşkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Kendisini bizi arayarak teşekkür etti. Bunu takıma ilettim" diye konuştu.

HÜRRİYET GÜCER FUTBOLU BIRAKTI
Eskişehirspor'un unutulmaz isimlerinden Hürriyet Gücer, futbolu bıraktığını açıkladı. Gaziantepspor, MKE Ankaragücü, Osmanlıspor ve Eskişehirspor'da uzun yıllar forma giyerek Türk futbolunun başarılı sporcularından olan Hürriyet Gücer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıkladı.