Son dakika: Beşiktaş - Sarpsborg maçının yayınlıyacak kanal belli oldu! Beşiktaş - Sarpsborg maçı ne zaman hangi kanalda?

Beşiktaş'ta gözler, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda oynayacağı Sarpsborg 08 maçına çevirildi. Kara Kartal, Vodafone Park'ta oynacağı ilk maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Beşiktaş, evinde oynadığı Avrupa maçlarında, rakiplerine geçit vermiyor. Öte yandan sporseverler Beşiktaş Sarpsborg maçının hangi kanalda yayınlanacağı merak ediyor. Maçın yayıncı kuruluşu belli oldu! Beşiktaş - Sarpsborg karşılaşması Beinsports'tan şifresiz yayınlanacak. İşte merak edilen tüm detaylar...

Giriş Tarihi 20 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 20 Eylül 2018, 19:19
Son dakika: Beşiktaş - Sarpsborg maçının yayınlıyacak kanal belli oldu! Beşiktaş - Sarpsborg maçı ne zaman hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında Beşiktaş, Norveç'in Sarpsborg 08 takımı ile bu akşam karşı karşıya gelecek. Alvaro Negredo'nun takımdan ayrılmasının ardından Beşiktaş için kendi evinde oynayacağı bu maç büyük bir önem taşıyor. Beşiktaş maçını izlemek isteyenler ise Beşiktaş-Sarpsborg maçı hangi kanaldan yayınlacak? sorusunun yanıtını merak bekliyor. Maçın yayıncı kuruluşu belli oldu!

Beşiktaş - Sarpsborg karşılaşması Beinsports'tan şifresiz yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi'nin Türkiye yayın haklarına ilişkin görüşmeler henüz tamamlanmamış olmasına karşın Akhisar Belediyespor, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin bu akşamki karşılaşmaları beIN SPORTS tarafından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

beIN SPORTS HABER Yayın Bilgileri:*DIGITURK: 83. KanalUYDU: Türksat 4A, Frekans: 12379, Symbol Oranı: 30000, FEC: 3/3, Polarizasyon: Horizontol (Yatay) TÜRKSAT KABLO TV: 223. Kanal TURKCELL TV+: 71. Kanal

BEŞİKTAŞ - SARPSBORG MAÇI SAAT KAÇTA?

Temsilcimiz Beşiktaş'ın Sarpsborg 08 ile oynacağı mücadele 20 Eylül Perşembe günü saat 19.55'de başlayacak. Vodafone Park'ta saat 19.55'te başlayacak müsabakayı Macar hakem Tamas Bognar yönetecek.

BEŞİKTAŞ-SARPSBORG 08 MAÇI HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Sarpsborg maçının Türkiye'deki yayıncısı henüz belli olmadı. Ancak Azerbaycan kanalı CBC Sport, Beşiktaş - Sarpsborg maçını canlı ve şifresiz olarak verecek.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner, Medel, Tolgay (Oğuzhan) Quaresma, Ljajic, Babel, Larin

Sarpsborg: Vasyutin, Horn, Thomassen, Halvorsen, Nielsen, Heintz, Jörgensen, Tveita, Askar, Zachariassen, Mortensen