Fenerbahçe Başkanvekili Özsoy'dan Ersun Yanal açıklaması

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, Fenerbahçe'nin gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 21 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 21 Eylül 2018, 21:36
Fenerbahçe Başkanvekili Özsoy’dan Ersun Yanal açıklaması

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Ligi'nde istikrarsız gidişatın ardından UEFA Avrupa Ligi'nde de grup aşamasına şok bir mağlubiyetle başlayan Fenerbahçe'de Başkanvekili Semih Özsoy, TRT Spor'da gündemi değerlendirdi.

İşte Özsoy'un açıklamalarından satır başları:

ORMAN'IN AÇIKLAMALARINI ANLAMSIZ BULDUK

"Fikret Orman'ın 'Bir teknik adam, geçen sezonu katletti' kelimesi kabul edilebilir değil. Bunu Aykut Kocaman için söylendi olarak algılıyorum. Bu açıklamayı anlamsız bulduk."

ŞENOL GÜNEŞ'E NEDEN ÇİÇEK VERELİM?

"Bizim Şenol Güneş'e çiçek verme gibi bir durumumuz yok. Ali Başkan neden Şenol Güneş'e çiçek versin? Bu külliyen yalandır. Ağırlamak başka bir şey, onları ağırlayacağız."

ŞENOL HOCA'NIN YAPTIKLARI KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL

"Geçen sene yapılanlara girmek istemiyorum. Ben o zaman taraftardım. Kaleci Tolga'nın yaptıkları, Şenol Hoca'nın yaptıkları kabul edilebilir değil. Aynılarının yapılmadığı takdirde hiçbir şey olmayacağına dair güvence verebilirim."

"Aykut Kocaman'ın gönderilmesiyle alakalı bir hata yaptığımızı düşünmüyorum. Kendisi de yorgun olduğunu söylemişti zaten."

"Beşiktaş derbisini kazanacağımıza inanıyoruz. Oradan galibiyetle çıkacağız."

GEREKEN, GEREKTİĞİ ZAMANDA YAPILIR

Cocu hakkında yapılan eleştirilerle ilgili Özsoy: "Taraftar takımın hep iyi olmasını ister. Evet kötü oynuyoruz, hemen toparlanmamız gerekiyor ama çevremizde büyük bir tepki yok. Antrenör, futbolcu bazında farklı şeyler olabilir. Gereken, gerektiği zamanda yapılır."

ŞENOL HOCA TAHRİK ETMEZSE SIKINTI OLMAZ

"Derbiyle alakalı ekstra bir tedbir almadık. Taraftarlarımıza güveniyoruz ancak karşı tarafın, özellikle Şenol Hoca'nın olgun, tahrik etmeyen davranışları olduğu sürece sıkıntı olmayacaktır."

DERBİYİ BİZ KAZANACAĞIZ

"Kayseri maçında kutlama abartıldı diye futbolcular arasında atışma olduğu için Ali Başkan soyunma odasına gitti. Kutlama için gidilmedi ama gerekirse o da yapılır. Beşiktaş kazanırsa soyunma odasına gider miyiz diye bir şey gündeme almıyorum çünkü biz kazanacağız."

ŞU GELEMEZ, BU GİDEMEZ DEMEYİZ

'Ersun Yanal gelecek mi?' sorusuna Özsoy: "Antrenörümüz var, Cocu ile devam ediyoruz. Biz olduğumuz sürece şu gelemez, bu gidemez demeyiz. Ersun Yanal bu kulüpte görev yapmıştır. Şampiyonluğu en erken getiren hocalardan biridir. Şu an gündemimizde böyle bir şey yok."