Ne olacak bu Fener’in hali

Fenerbahçe, Dinamo Zagreb’e karşı tel tel döküldü. Kanarya, Galatasaray’ın eski yıldızı İzet Hajrovic’i bile durduramadı... Cocu’nun kadro tercihi ve oyuna müdahale edememesi nedeniyle fark yedi. Beşiktaş derbisi öncesi taraftarlarını kahretti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2018 Güncelleme 21 Eylül 2018, 02:19
Ne olacak bu Fener’in hali

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Hırvat temsilcisi Dinamo Zagreb'e 4-1 yenildi. Maçın başlama düdügünden beri ürkek futbol oynayan Kanarya'nın sahadaki görüntüsü taraftarları kahretti. 16. dakikada Dinamo Zagreb golü buldu. Daha agresif olması beklenen Fener dağıldı!

​OYUNA MÜDAHALE ETMEDİ
Kalesinde üst üste pozisyonlar verdi. Hajrovic farkı 2'ye çıkardı. Fenerbahçe kalesinde üst üste pozisyonlar gördü. Farklı skora rağmen Cocu'nun oyuna müdahale etmemesi taraftarlarını çıldırttı.

COCU TAKIMLA ÇOK OYNADI...
Cocu'nun Dinamo Zagreb maçındaki kadro tercihleri de çok eleştirildi. Hollandalı'nın, Beşiktaş derbisi öncesinde rotasyon yapması da oldukça eleştirildi. F.Bahçe'nin sahada tel tel dökülmesi sevenlerini kahretti.

OYUNU BİR TÜRLÜ GELİŞTİREMEDİ
Cocu'nun yeni transferlere rağmen, geldiği günden beri F.Bahçe'nin oyununu pozitif yönde geliştirmemesi düşündürüyor.

İSMAİL&M.TOPAL'DAN İNANILMAZ HATA
Neustadter'in golüyle umutlanan F.Bahçe, 57. dakikada kelimenin tam anlamıyla yıkıldı. İsmail ile Mehmet Topal birbirine çarpınca top Olmo'nun önünde kaldı. Olmo'nun pasında Hajrovic topu boş kaleye yolladı. Bu gol kötü oynayan Fenerbahçe'yi iyice dibe itti.

MARTİN SKRTEL RİSKE EDİLMEDİ
Fenerbahçe'de Slimani, Jailson, Ayew gibi isimler forma giymezken, Skrtel'in maçtan 1 gün önce yapılan idmanda sakatlandığı bu yüzden riske edilmedii öğrenildi. Slovak futbolcunun Beşiktaş derbisinde forma giyip giymeyeceği İstanbul'da yapılacak kontrollerden sonra belli olacak.