Acemiler mangası

Fenerbahçe’nin takım savunması sanal aleme manşet oldu! Yenilen gollerde verilen görüntü herkese alay konusu oldu. Özellikle 1. ve 3. gollerdeki acemice hatalar ve futbolcuların ceza sahasında pozisyon almayı bilmemesi Fenerliler'i çileden çıkarttı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2018 Güncelleme 22 Eylül 2018, 02:13
Acemiler mangası

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi 1. maçında Dinamo Zagreb'e 4-1 yenilen ve skordan çok ortala koyduğu futbolla taraftarlarını kahreden F.Bahçe'nin yaptığı acemice hatalar sanal aleme malzeme oldu. Yenilen 1. golde 6 Fenerli futbolcunun müdahele edememesi, 3. golde M.Topal, İsmail ve Harun'un çarpışması sanal aleme manşet oldu.



TEK SIRA HALİNDE İZLEDİLER!
Dinamo Zagreb'in kaçırdğı pozisyonlarda Fenerbahçeli futbolcuların tek sıra halinde olay anını izlemesi de alay konusu oldu! Taraftarlar, "Bu hataları değil Zagreb, amatör takım bile affetmez. 4 yemez de 3 yersin" dediler.



3. golde İsmail önce M.Topal'la, sonra Harun'la çarpıştı. Bu hata Fener'e pahalıya patladı.

FUTBOL OYNAMAYA GELMEMİŞLER
Fenerbahçeli taraftarlar Cocu'ya büyük tepki gösterirken Sarı-Lacivertli futbolcuları da es geçmedi. Taraftarlar "Sahada futbol oynamaya çalışan 1-2 futbolcu vardı. Diğerleri sadece Zagrebi izlediler" dediler.




HAJROVİC 5 YIL SONRA 2 GOL ATMIŞ!​
Fenerbahçe'ye 2 gol atan Dinamo Zagreb oyuncusu İzet Hajrovic'in en son 2013 yılında Grasshoppers formasıyla Aarau'ya 2 gol attığı ortaya çıktı. Boşnak futbolcu Galatasaray'da oynadığı dönemde ise tek golünü Türkiye Kupası maçında Tokatspor'a atmıştı.