Hani verdiğin sözler

Koç, Başkan seçilmeden önce, “Gurur duyulacak bir takım oluşturacağız” dedi... Fener, Şampiyonlar Ligi’nden elendi... Ligde 5 maçta 3 kez yenildi...Kayseri'den 3, Zagreb'ten 4 yedi... "100 kişilik futbolcu havuzumuz var" dedi... Üçüncü sınıf oyuncular transfer etti... Cocu gibi bir hocayı getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2018 Güncelleme 22 Eylül 2018, 00:49
Hani verdiğin sözler

İÇİNDEKİLER



1. GURUR DUYULACAK TAKIM
Fenerbahçe'deki başkanlık seçiminden önce, "Taraftarlar gurur duyulacak bir takım izleyecek" dedi. Cocu ile birlikte üst üste şok yenilgiler alan Fenerbahçe'de taraftar sokağa çıkamayacak hale geldi. Dinamo Zagreb faciası sonrasında takıma olan güven iyice azaldı.


2. GURUR DUYULACAK HOCA
Ali Koç, "Hoca için 1 yıldır çalışıyoruz., 4-5 tane dünya çapında hoca ile görüşüyoruz" dedi. Takımın başına Phillip Cocu getirildi. Hollandalı hoca aldığı sonuçlarla herkesi şok etti... Fener Şampiyonlar Ligi'den elendi. Ligde 5 haftada 3 kez yenildi. Kayseri'den 3, Zagreb'ten 4 yedi.


3. 100 KİŞİLİK FUTBOLCU HAVUZU
F.Bahçe Başkanı Ali Koç, Damien Comolli'yi sportif direktörlüğe getirdi. "100 kişilik futbolcu havuzumuz var" dedi. Ancak Reyes, Frey, Jailson gibi vasat isimleri transfer etti. Fabian gibi sakat bir oyuncuyu İstanbul'a getirdi. Taraftar tepki gösterince vazgeçti. Havuz problemi baş gösterdi.


MADDİ PROJELER NEREDE?
Fenerbahçe'nin ​Başkanı Ali Koç, göreve geldikten sonra yapacağı maddi projelerden bahsetti. Taraftarın rahat olmasını ve kulüp için önemli maddi projelere imza atacağını söyledi. Ancak hala Fenerbahçe'ye futbol takımına ve basketbol takımına hala bir sponsor bulamadı...

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞANIYOR
Ali Koç ve yönetiminin istenen adımları atamaması, taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.