6 futbolcu Cocu'yu sabote ediyor

Hollandalı futbol yorumcusu Johan Derksen, Fenerbahçe’de 6 futbolcunun Phillip Cocu’nun gitmesi için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2018 Güncelleme 04 Ekim 2018, 05:17
6 futbolcu Cocu’yu sabote ediyor

İÇİNDEKİLER

Hollanda'dan bomba iddia... Hollandalı futbol yorumcusu Johan Derksen, bu sezon istediği sonuçları almayan ve tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yapan Fenerbahçe'yle ilgili, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. Derksen, Fenerbahçeli bazı futbolcuların bilerek isteksiz olduğunu savunarak, "Maçları boykot eden, iyi maaşlı 6 futbolcu var. Bunlar sahada sadece numara yapıyor, işin kolayına kaçıyorlar" dedi. Derksen, Cocu ve yardımcılarının içinde bulunduğu durumla ilgili, "İyi bir kontratları var. Bu yüzden parayı almak istiyorlar ve kendiliğinden ayrılmak istemiyorlar. Ancak yönetim onların bavullarını toplamasını bekliyor" şeklinde konuştu.



3-4 KİŞİYLE OLMAZ
Cocu ile birlikte basın toplantısında konuşan Hasan Ali Kaldırım, "Öncelikle bireysel olarak hepimizin üst seviyeye çıkması lazım. Bu bir takım oyunu. 3-4 kişiyle idare edebileceğimiz bir şey değil. Yeni bir yapılanma içindeyiz. Bu sürecin başlarda sancılı olacağını biliyoruz ama şu anki durum çok farklı. Fenerbahçe genlerinde böyle başlangıçlar olamaz" ifadelerini kullandı.