F.Bahçe Telekom’un hatlarını kesti: 80-72 (Yurttan ve dünyadan spor gündemi)

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ekim 2018 Güncelleme 15 Ekim 2018, 03:00
F.Bahçe Telekom’un hatlarını kesti: 80-72 Yurttan ve dünyadan spor gündemi

İÇİNDEKİLER

Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe deplasmanda Türk Telekom'u 80-72 yendi. Günün diğer maçlarında Büyükçekmece ise Sakarya BŞB önünde 92-82 galip gelirken, A.Efes de Darüşşafaka'yı 75-72 yendi. Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki tek maçta ise Canik Bld., Kırçiçeği'ni 74-50'lik skorla mağlup etti.

5 SET SÜREN MAÇTA KAZANAN HALKBANK
Voleybol Efeler Ligi'nin 1. haftasında Halkbank, deplasmanda karşılaştığı Ziraat Bankası'nı 5 set süren maçta 3-2 yendi. Dün alınan diğer sonuçlar ise şöyle: Tokat Belediye- İstanbul BŞB: 2-3, Arhavi Belediye-Maliye Piyango: 2-3, Galatasaray-İnegöl Belediye: 3-0, Afyon Belediye-Arkas: 1-3.

CORİC'İ YENEN DJOKOVİC ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI
Şanghay Masters Tenis Turnuvası tek erkekler finalinde Hırvat Borna Coric'i 2-0 yenen Sırp Novak Djokovic, şampiyonluğa ulaştı. Şanghay kentinde düzenlenen sert zemin turnuvasının finalinde, dünya klasmanında üçüncü sırada bulunan Djokovic ile 19. basamakta yer alan Coric karşılaştı. Zorlu mücadelede Djokovic rakibini 6-3 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yendi.

HALİS ÖZKAHYA'YA UEFA'DAN GÖREV
Hakem Halis Özkahya, UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup'ta Estonya ile Macaristan arasında bugün oynanacak olan karşılaşmayı yönetecek.

DİRAR'IN HEDEFİ FRANSA
Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Nabil Dirar yıllarca forma giydiği Fransa Ligi'nde kendisine kulüp arıyor. Fas Milli Takımı'nda kendisi için yapıyan tavsiyeleri dinleyen Dirar, Fransa 1. Ligi'nden bir takımda oynamak isterken, eksi kulübü Monaca ile de temas için de olduğu iddia edildi.

İTALYA, POLONYA'DA 3 PUANI 90'DA ALDI
UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup'ta İtalya, Polonya'yı deplasmanda 1-0 mağlup etti. İtalya'ya 3 puanı getiren golü 90. dakikada Cristiano Biraghi kaydetti. Uluslar Ligi'nde dün alınan diğer sonuçlar şöyle: Romanya- Sırbistan: 0-0, Azerbaycan-Malta: 1-1, Faroe Adaları-Kosova: 1-1, Litvanya-
Karadağ: 1-4, İsrail-Arnavutluk: 2-0.

PSG'Yİ REDDEDEN RABİOT BARÇA'NIN RADARINDA!
Adrien Rabiot, PSG'nin 8 milyon Euro maaş, 7 milyon Euro imza bonus içeren konrat yenileme teklifini kabul etmedi. Rabiot, 10 milyon Euro maaş, 10 milyon Euro bonus istiyor. Öte yandan İspanyol basını oyuncuyu Barcelona'nın istediğini yazdı. 23 yaşındaki Fransız yıldızın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

LİVERPOOL'DA KLOPP'A İKİ ŞOK HABER BİRDEN!

Liverpool'da Teknik Direktörü Jürgen Klopp'un 'Umarım oyuncularım milli takımlarından sağlıklı şekilde dönebilirler' açıklamasının ardından önce Salah, sonra da Van Dijk sakatlandı. Virgil van Dijk, geçtiğimiz ay yaşadığı sakatlığın nüksetmesi üzerine Hollanda'nın Belçika ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosundan çıkarıldı. Alman teknik direktörün canı bir hayli sıkkın.